Magnifico obnorel Mežico (FOTO)

V petek je bil v veliki dvorani Narodnega doma Gala koncert z Magnificom. “Kavboj. Šansonjer. Sinonim za balkan-disko-šlager” kot so ga opisali v Narodnem domu Mežica je postregel s svojimi največjimi hiti in očaral prav vse poslušalce.

V petek je mežiški Narodni dom »pokal po šivih«. Magnifico je razprodal dvorano in s svojim spremljevalnim bandom ter vsem znanimi hiti obnorel vse obiskovalce. Z ekipo vrhunskih glasbenikov, ki so ga spremljali je pričaral sijajen večer, ki je na noge spravil prav vse poslušalce. Odlična energija, ki jo je Magnifico ustvaril na odru, se je vila med množico, so povedali organizatorji.

Magnifico je obnorel vse obiskovalce.
Foto: Miran Žlebnik
Magnifico je razprodal dvorano v Mežici.
Foto: Miran Žlebnik

MAGNIFICO V MEŽICI:

Po koncertu Magnifica so zbrane pred Narodnim domom zabavali člani skupine Farty Animals, ki so pripravili zanimiv repertoar glasbenih hitov. Vse od rock’n’roll hitov, klasičnih rock balad, slovenskih popevk…

Pred Narodnim domom pa so za zabavo poskrbeli člani skupine Farty Animals.
Foto: Roman Abraham in Miran Žlebnik

FARTY ANIMALS PRED NARODNIM DOMOM:

V Mežici pa bodo v sklopu Veselega decembra v Mežici pripravili silvestrovanje na prostem. Več o tem kaj so pripravili preberite tukaj: V Mežici bodo skočili v novo leto z ansamblom Škorpijoni.

VIR: Narodni dom Mežica in Veseli december v Mežici

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije