Luka Basi obljublja na Koroškem nepozaben koncert za vse generacije

Pevec, ki je od leta 2016, ko je z Joletom zapel prvi hit: "Nisam ja od jućer", zvezda na slovenski in hrvaški glasbeni sceni. Glasbenik, ki zase pravi, da je Korošec z dalmatinsko dušo, njegove pesmi pa imajo na Youtubu večmilijonske oglede, tokrat prihaja na Ravne na Koroškem. Z nami bo eden in edini Luka Basi, ki vedno poskrbi za nepozabno zabavo in verjamemo, da bo tako tudi 18. septembra na Ravnah.
LUKA BASI 5
Luka Basi

Luka Basi je trenutno eden najbolj vročih slovenskih glasbenih izvajalcev, ki polni plesišča in ogreva srca oboževalk po celotni Sloveniji. Energija in glasba, ki jo Luka razdaja poslušalkam in seveda tudi poslušalcem, se zrcali predvsem v številu ogledov na YouTube, kjer si je Luka s svojo prvo solo pesmijo “Istrijanko ružo” moja prislužil deset milijonov ogledov. Vsaka njegova pesem je uspešnica. Nazadnje se je predstavil z novo skladbo, LJUBAV MOG ŽIVOTA, ki je prav tako doživela neverjeten uspeh.

Tik ob izidu pesmi pa je simpatični Korošec požel tudi velik uspeh. Letos julija je bil ponovno del splitskega festivala kot edini slovenski predstavnik. Pesem z naslovom Danas je zapel z znano hrvaško glasbenico Ivano Kovač, hčerko legende hrvaške glasbene scene Miša Kovača ter ponovno ogrel srca ljubiteljev tovrstne glasbe. Že ta mesec pa mu boste lahko prisluhnili tudi na Koroškem. Luka Basi namreč trenutno nadaljuje s koncertno turnejo po vsej Sloveniji in na naše veliko veselje prihaja domov.

Ob tej priložnosti je Korošec na svoji Facebook strani zapisal: “Dragi moji! Prihajam domov! V mesto, ki je v mojem srcu za vedno zapisano z največjimi črkami! RAVNE NA KOROŠKEM! Skupaj bomo pričarali nepozabno koroško noč, takšno, kot si jo Korošci, moji domači, zaslužite! In takšni, ki jo pričarata lahko samo glasba in prava energija skupaj! Vse tisto, kar znate prepevati od začetka do konca. Noč na kateri ne smeš manjkati!”

Veliki koncert se bo zgodil pod imenom: KOROŠKA NOČ PO BASIJEVO, in sicer 18. 9. 2021 ob 20.00 uri v športni hali osnovne šole Prežihovega Voranca na Ravnah na Koroškem. Število vstopnic je omejeno, zato pohitite z nakupom.

Vstopnice lahko kupite ekskluzivno na https://lukabasi.com/shop/. Več informacij o dogodku pa najdete tudi na njegovi Facebook strani TUKAJ.

Obeta pa se tudi velika nagradna igra Koroških Novic v sodelovanju z Lukom. Sledite nam na Facebook strani, da je ne zamudite. Pri tem naj še omenimo, da bo koncert izveden pod takratnimi pogoji Nijz, PCT.

4 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Janja Čas Prošt
Janja Čas Prošt
4. septembra, 2021 15:53

Bravo Luka tako se dela’ home sweet home

Dragana
Dragana
14. septembra, 2021 7:15

Pozdrav moja hči vas obožuje so vstopnice še kje na voljo mogoče

Mira
Mira
18. septembra, 2021 20:37

Glede na to, da so na koncertu tudi mlajši otroci pa si privoščijo tako zamudo😡😡😡😡😡

Mira
Mira
18. septembra, 2021 20:45

Halo a se bo začelo Al gremo domov! SRAMOTA

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.