Legendarni Korošec zopet na odrih s svetovnimi ikonami iz sveta metal glasbe

Legendarni Korošec Tilen Hudrap (Pestilence, Vicious Rumors, Testament, Paradox) znova postavlja mejnike. Odre si bo zopet delil s svetovnimi ikonami iz sveta metal glasbe.

Tilen Hudrap je lani v manj kot enem letu izdal DVD z ameriškimi heavy metalci Vicious Rumors, ki so praznovali 40. let. Posneli so ga na famoznem nemškem open air festivalu Bang Your Head!!!. Prav tako je gostoval na novem Dragonlord albumu Erica Petersona iz TESTAMENT, z nizozemskimi death metal pionirji PESTILENCE je izdal studijski album ter se podal na svetovno turnejo “Consuming the World”, kasneje istega leta pa se je pridružil U. D. O., s katerimi se je podal na dvajset datumsko turnejo po Rusiji. Tako je zgodovinsko leto zaključil s stotimi odigranimi koncerti.

S Pestilence so odigrali 80 koncertov in nastopili v več kot tridesetih državah po svetu. Odre si je delil z Iron Maiden, Ozzyem, Judas Priest.

Tilen Hudrap se po izjemno uspešni tromesečni evropski turneji s metalci U. D. O., ki jih vodi neuničljivi 68-letni Udo Dirkschneider (ustanovitelj in nekdanji prvi glas ACCEPT) odpravlja na poletno festivalsko turnejo. Odre si bo delil s svetovnimi ikonami DEF LEPPARD, Ritchie Blackmore’s RAINBOW, SCORPIONS, SAXON, ZZ TOP, KING DIAMOND, OPETH in še mnogimi drugimi. S skupino bo nastopil na več kot dvanajstih open air festivalih v Španiji, Rusiji, Belgiji, Nemčiji, Romuniji, na Češkem, na Švedskem, nekaj datumov pa bo potrjenih še do konca meseca junija.

Festivale na katerih bo nastopil najdete TUKAJ.

VIR: PARANOID

Dogodki