Koroška pevka izdala božično verzijo pesmi Mama

Simpatična pevka Nastja Gabor je poleti predstavila osebno izpovedno pesem z naslovom Mama, zdaj pa je svoji uspešnici dala novo preobleko. Ker je bila pesem tako dobro sprejeta, je dobila tudi nov videospot, v njem pa nastopata tudi njena ljubka otroka.
Nastja božična

“Ker ima pesem Mama več, kot 150.000 ogledov sem se odločila, da z glasbeniki posnamemo božično verzijo te pesmi,” pove pevka in doda: “To, da ljudje poslušajo pesem, ki je zame na prvem mestu, mi pomeni največ. Najmanj, kar lahko naredim, da svojim poslušalcem izkažem hvaležnost, je to, da jim v teh težkih časih podarim to, kar z veseljem počnem – ustvarjam glasbo.”

Pevka ob tem pove, da je božič zanjo čas, ko se z družino še bolj povežejo, še več ustvarjajo. Pri njih se je letos začelo to vzdušje, ko je zapadel prvi sneg. “Tai bo letos star dve leti in ne znam vam povedati, kako zelo uživa, ko se lahko meče po snegu, sanka, kepa …,” pravi pevka in doda, da si božično vzdušje pričarajo tudi s prepevanjem božičnih pesmic, umetniškim ustvarjanjem in peko različnih piškotkov in sladic. Krašenje smrekice pa je bilo letos še posebej posebno, saj so jo okrasili v novem domu.

FOTO: Nastja, Tai in Tia:

“Želim si, da bi kljub tem težkim časom, ko nam je prepovedano prehajanje k našim dobrim prijateljem, babicam, dedkom … ostali močni, predvsem pozitivno naravnani in si v svojem domu pričarali srečo s svojimi najbližjimi,” za konec doda simpatična Korošica.

Več o pesmi Mama pa si lahko preberete na povezavi: Simpatična Korošica poskrbela, da so mame dobile svojo himno

VIR: Nastja Gabor

Preberi še:  V svetovalno skupino za covid-19 se vrača Mario Fafangel. Kdo bo prevzel vodenje?

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun