Search
Close this search box.

Korošec je novi član Poskočnih muzikantov

Poskočni muzikanti imajo novega člana, ki prihaja iz Koroške.

Glasbena skupina Poskočni muzikanti združuje mnogo stvari – ljubezen do glasbe, druženje, prilagajanje in medsebojno zaupanje. Pred časom je odjeknila novica, da so se odnosi med člani skupine in pevcem Dejanom Krajncem v zadnjem obdobju začeli krhati, zato so njihove poti z Dejanom razšle. Ker pa so Poskočni v vseh enajstih letih delovanja doživeli toliko lepih stvari – polne dvorane, nasmejane množice, sodelovali so z najboljšimi in delovali na najvišjem nivoju, so se odločili, da tudi vsako naslednjo potezo naredijo tako, kot si zaslužijo – najboljše. V prihodnosti je cilj Poskočnih muzikantov delati iskreno in kvalitetno slovensko glasbo, tako zabavno, kot so jo ustvarjali v zadnjih letih in narodno-zabavno, kjer so njihove korenine. Pripravili so avdicijo, kjer so iskali odličnega vokalista, ki je pripravljen zgodbo Poskočnih peljati naprej.

In tako “poskočni” fantje predstavljajo novega člana, Korošca Dejana Goloba. Kaj so o novem članu povedali fantje? “Dobili smo točno to, kar smo iskali. Iskali smo kvaliteto, umirjenost in predanost našemu imenu. V prvi vrsti gre za človeka z jasno vizijo, ki ve, kaj so tiste pomembne vrednote v življenju. V glasbi mu je pomembna zgolj kvaliteta dela in energija na odru. Z Dejanom smo zagotovo dobili enega izmed najboljših pevcev na glasbeni sceni ter odličnega klarinetista, kar veliko pomeni tudi nam in vam. Komaj čakamo, da vam lahko vse to pokažemo.”

Pri tem naj omenimo, da Dejan Golob prihaja iz Pameč, je sin župana občine Vuzenica in ima kar nekaj izkušenj na glasbenem področju. Spoznali smo ga lahko v šovu Slovenija ima talent, bil je 17 let član Ansambla Veritas, kjer je igral tudi njegov brat dvojček, veliko izkušenj pa si je nabral tudi v pop-rock skupini D’WAJG.

Več o novem članu Poskočnih muzikantov pa razkrijemo kmalu.

VIR: Poskočni muzikanti


1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Vrh planin
Vrh planin
2 let nazaj

Odlično, veliko ste pridobili

Dogodki