Search
Close this search box.

Korošci navdušili žirijo v oddaji Slovenija ima talent

V tretji avdicijski oddaji, ki je bila predvajana pred nekaj dnevi, so nastopili rockerji One plan in raperski dvojec Sašo in Lun.

Z oktobrom se je na televiziji začelo predvajanje nove sezone oddaje Slovenija ima talent, v kateri se predstavi kopica talentov, vsi pa si želijo isto – osvojiti srca žirije in srca gledalcev in si s tem priskrbeti vstopnico v nadaljnje kroge, ki vodijo do finala.

V tretji avdicijski oddaji, ki smo si jo lahko premierno ogledali v nedeljo, 8. oktobra 2023, pa so žirijo in prisotne gledalce navdušili tudi Korošci.

Kot prva sta na oder stopila Sašo in Lun Plazovnik z Mute. Raperski dvojec, ki ga sestavljata oče in sin, je na noge dvignil celo dvorano zbranih gledalcev, pa tudi sodnike, ki so jima vsi po vrsti dali ”da” in sta se tako uvrstila v naslednji krog. Navdušenje pa je bilo še toliko večje, saj Lun šteje šele sedem let in kot je povedal sam, rapa že odkar je začel govoriti.

S svojo avtorsko pesmijo sta predstavila celo družino, ki poleg njiju šteje še tri člane, mamico Ano in Lunova mlajša bratca, Liama in Lana. Kljub temu, da je mali Lun že praktično spletna zvezda, saj  večino glasbe, ki jo z očetom Sašom ustvarjata doma, objavljata na svojem youtube kanalu, pa sta tokrat v oddaji Slovenija ima talent prvič stala na odru in dejstvo je, da sta svoj nastop izpeljala kot prava profesionalca.

Prav tako so v tretji avdicijski oddaji nastopili mladi koroški rockerji, skupina One plan, v kateri so svojo ljubezen do glasbe združili Maks Pšeničnik, Matevž Pšeničnik, Nejc Grilc in Aljaž Škrabec. Fantje so si izkušnje nabirali na mnogih prireditvah in nastopih širom Koroške, nastop na SIT pa je bil zanje posebna izkušnja. Kljub temu, da so bili sprva skeptični glede nastopa, so vseeno zbrali pogum in se prepustili tej novi, nori dogodivščini. Kot so dejali, si želijo z Ladom v Stožice, njihov energičen rockerski nastop pa jim je zagotovil štirikrat ”da”. S tem so se uvrstili v naslednji krog in so njihove možnosti za uvrstitev v finale še toliko večje.

Mi že komaj čakamo, da vidimo, kaj bodo Korošci pokazali v naslednjih epizodah oddaje Slovenija ima talent in jim želimo čim bolj uspešne nastope.

Dogodki

V tretji avdicijski oddaji, ki je bila predvajana pred nekaj dnevi, so nastopili rockerji One plan in raperski dvojec Sašo in Lun.