Kar 5 DJ-ev bo Korošce zabavalo na Ravnah

17. januarja 2020 se bo v okrepčevalnici Vida na Ravnah odvijal spektakularen elektronski dogodek Techno Essentials V – Anniversary.

Dogodek organizira društvo Crazy For Life (Nori na Življenje), pod vodstvom Domna Bezjaka: “Veseli me, da smo to zgodbo pripeljali do pete edicije, saj sem osebno mnenja, da je koroški treba omogočiti izjemne kulturne dogodke in tudi zgodbo, ki ostane in se nadaljuje na kvalitetni ravni. Koroška premore mnogo talentov v elektronski glasbi, interes za to zvrst je kot nekomercialno gledano največji pri nas in za to bom vedno hvaležen.” je povedal Domen.

Umetniško in kulturno društvo Crazy For Life uradno deluje že 5 let, njihovi začetki pa segajo v leto 2012, ko so se štirje častni člani odločili, da je treba vzdigniti nivo elektronske scene na Koroškem s tem dati priložnost mladim, ki prodirajo na glasbeno sceno. Domen Bezjak je povedal: “Srečen sem, da na Koroškem obstaja krog ljudi, ki poskušajo narediti spremembo na naši sceni. V imenu društva se bi rad zahvalil vsem, ki podpirate naša dejanja in dogodke na katerikoli način.”

Ekipa Crazy For Life.

Člani društva so povedali, da je tokratna edicija posebna, saj društvo gosti dva avstrijska DJ-ja in bližnja prijatelja ekipe Nori na Življenje. DJ Esus ali Christopher Hussl, ki prihaja iz Gradca, je priznan avstrijski DJ, ki ima za sabo bogato zgodovino nastopov po Avstriji. Je ustanovitelj društva Gebrueder Mond, ki skrbi za kulturno elektronsko udejstvovanje v Gradcu. Drugi avstrijski gost se imenuje Volker Stranner ali umetniško Cyrill. Prvotno izhaja iz Celovca, trenutno pa je naslovljen na Dunaju. Predstavlja se pod dvema imenoma kot Cyrill in kot Srax. Na Ravnah se bo predstavil kot Cyrill in bo publiki predstavil iskrene melodične techno ritme.

Zraven bosta pa nastopila še techno prvaka ekipe Nori na Življenje JONA (Jan Pogorelčnik) in Dom3n (Domen Bezjak). Za ogrevanje pa bo poskrbel David Zver.

Techno Essentials V – Anniversary.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije