Glasbena šola Rošer odpira svoja vrata (VIDEO)

Vabljeni na dneve odprtih vrat Glasbene šole Rošer, ki je prepoznavna tako v Sloveniji kot tujini in je na voljo za vse generacije. Vsi na novo vpisani učenci na dnevih odprtih vrat prejmejo prvi mesec poučevanja brezplačno.

Glasbena šola Rošer se s poučevanjem harmonike in tudi drugih glasbil ukvarja vse od leta 2007. V tem času so postali ena največjih, najuspešnejših in najprepoznavnejših zasebnih šol pri nas in v tujini. Njihovi učenci so dosegli največje nagrade, več zmag na Zlati harmoniki Ljubečne, več zmag na Evropskem prvenstvu v igranju na diatonično harmoniko, več zmag na Mednarodnem tekmovanju za nagrado Avsenik, zmago na tekmovanju za nagrado Lojzeta Slaka, več nazivov svetovnega podprvaka, več zmag na državnem prvenstvu v igranju na diatonično harmoniko in številne druge nagrade, ki so jih skupaj nabrali že preko 450.

Poučevanje izvajajo na več lokacijah po Sloveniji, med njimi na petih na Koroškem (Črna na Koroškem, Mežica, Ravne na Koroškem, Slovenj Gradec in Mislinja). Lani so kot prvi v Sloveniji razkrili tudi spletno stran www.sola-roser.si, preko katere se lahko uporabniki učijo igrati s pomočjo video lekcij, ki jih je za omenjeno stran posnel Klemen Rošer osebno.

Dnevi odprtih vrat Glasbene šole Rošer:

  • 24. 5. 2019 na Ravnah na Koroškem (Ob suhi 5),
  • 25. 5. 2019 v Mislinji (Kozjak 3d).

Da so priznani in uveljavljeni tudi v mednarodnem merilu dokazujejo številna visoka sodelovanja v tujini. Za največjo založbo harmonikarske literature na nemško govorečem področju sodelujejo pri izdaji novih učnih zvezkov za nemško govoreče uporabnike, Klemen Rošer pa bo letos že drugič nastopil kot član strokovne žirije na svetovnem prvenstvu v igranju na diatonično harmoniko. Poučevanje izvajajo s pomočjo dovršene učne metode Rošer, za katero imajo izdano lastno učna gradiva.

Vse, ki bi jih želeli spoznati, vabijo na dneve odprtih vrat, ki bodo potekali 24. 5. 2019 na Ravnah na Koroškem (Ob suhi 5) in 25. 5. 2019 v Mislinji (Kozjak 3d). Z veseljem vas bodo sprejeli in se predstavili. Vpis v Glasbeno šolo Rošer je možen vse dni v letu, saj pouk izvajajo z vsakim učencem posebej, individualno. 

Za vse nove vpise na dnevih odprtih vrat imajo pripravljeno posebno akcijo in sicer bodo vsem novim učencem podarili prvi mesec poučevanja GRATIS.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije