FOTOGALERIJA: Na najbolj “party” smučišču je za zabavo poskrbel Dejan Vunjak

V soboto je na Kopah obiskovalce zabaval Dejan Vunjak, pevec, ki vedno poskrbi za dobro vzušje.

S programom, ki so ga pripravili v letošnji sezoni so želeli doseči še večjo prepoznavnost ob 20. obletnici Holcerja in delovanja podjetja Vabo na Kopah. Na njihove zabave ne prihajajo samo smučarji, ampak se Kope v zimskem času spremenijo v pravo “mesto za zabave”.

In tako je bilo tudi v soboto, ko je na najbolj “party” smučišču pri nas nastopil Dejan Vunjak. Preverite kako je bilo.

DEJAN VUNJAK NA KOPAH:

Na Kope vsako leto prihajajo smučarji iz celotne Slovenije, veliko smučarjev pa prihaja tudi iz sosednje Hrvaške, Madžarske, Bosne in Srbije, ki skupno ustvarijo okoli 32-33. 000 nočitev.

Kdo je za zabavo poskrbel v letošnji sezoni:

S pestrim programom v Holcer pubu so pričeli decemba z velikim ski openingom, ko so nastopili člani skupine Zvita feltna in Jelena Rozga. V decembru so vas zabavali še Ines Erbus, Modrijani, Grupa Vigor, Poskočni muzikanti, Učiteljice in še mnogi drugi.

Pripravili tudi veliko silvestrovanje z ansamblom Okej, še pred tem pa so posrkbeli za posebno silvestrsko večerjo, kjer ste lahko uživali ob kulinariki, ki jo ponujajo. Po novem letu pa so poleg pestrega programa nastopajočih (Rock Partizani, Jasmin Stavros, Dejan Vunjak, Mambo Kings) pripravili poseben večer za ženske, saj so na Kopah nastopili slači fantje z vrhunskim šovom Total Knockout.

Tudi februarja je bilo zanimivo, saj so nastopili Gadi, Domenica, Nina Donelli… za Valentinovo vas je grel Davor Borno.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije