Search
Close this search box.

FOTO: Na dobrodelnem koncertu Boom Living Room vol. 13 zbrali več kot 2.000 € za prizadete v poplavah

V Slovenj Gradcu je včeraj, 26. avgusta 2023, potekal že trinajsti hip hop koncert Boom Living Room.

Boom Living Room, dogodek, ki ga že 13. leto zapored organizira ekipa studia Dnevna soba studio, je  tudi letos v Slovenj Gradcu navdušil vse oboževalce hip hopa, pa tudi vse ostale, ki so se včeraj, 26. avgusta 2023, prišli sprostiti zvečer v mesto. Na glavnem trgu v Slovenj Gradcu se je zbrala množica  obiskovalcev dobrodelnega koncerta, na katerem je nastopila ekipa studia Dnevna soba studio, ki so koncert v sodelovanju z Mestno občino Slovenj Gradec in Spoturjem tudi organizirali.

Kot prvi so na oder stopili lokalni rap ustvarjalci, člani Dnevna soba studia in dodobra ogreli množico pred nastopi ostalih glasbenikov. K sodelovanju na letošnji izdaji že tradicionalnega hip hop večera so v goste povabili mlado primorko Masayah, ki je navdušila s svojimi družbeno-kritičnimi pesmimi, stari maček hip hopa Nipke pa je bil tokratni gost večera. Ekipi se je pridružil tudi Zlatko, ki vedno rad pomaga pri dobrodelnih akcijah.

Na odru pa se je nastopajočim pridružil tudi župan Mesne občine Slovenj Gradec, Tilen Klugler, ki je že včeraj na svojem Facebook profilu zapisal: ”V zadnjih tednih, dneh me preseneča dobrodelnost in srčnost ljudi. Slovenj Gradec v svojem imenu z razlogom skriva črke, iz katerih lahko sestavimo besedo SRCE.” Zahvalil se je organizatorjem in ostalim sodelujočim za organizacijo dobrodelnega koncerta in seveda vsem obiskovalcem, ki so z obiskom koncerta v mestu pomagali občanom in občankam, prizadetim v neurjih.

Skupaj so organizatorji in obiskovalci koncerta zbrali 2.200 € za tiste, ki so bili med avgustovskimi ujmami, poplavami in nevihtami najbolj prizadeti in oškodovani

FOTOGALERIJA:

V Slovenj Gradcu je včeraj, 26. avgusta 2023, potekal že trinajsti hip hop koncert Boom Living Room.