FOTO in VIDEO: Učenci Glasbene šole Rošer pripravili Božični koncert

Danes je v KC Ravne potekal Božični koncert Glasbene šole Rošer, ki deluje od leta 2007 in slavi po zelo uspešnih učencih, o čemer smo se lahko prepričali tudi na nocojšnjem koncertu, na katerem smo si ogledali tudi njihov nov videospot.

Glasbeni center Rošer je sicer večkrat mednarodno nagrajen zasebni glasbeno izobraževalni center. Ustanovljen je bil leta 2007 z namenom poučevanja igranja na diatonično harmoniko, od leta 2010 pa so specializirani tudi za poučevanje igranja na ostala glasbila ter solo petje.

V glasbeni šoli Rošer je kakovost poučevanja učencev na prvem mestu, kar dokazujejo tudi z uspešnimi nastopi učencev na različnih glasbenih tekmovanjih in dogodkih. Do sedaj so »Rošerjevi« učenci dosegli več kot 300 nagrad na regijskih, državnih, mednarodnih, evropskih in svetovnih glasbenih tekmovanjih.

Na današnjem koncertu so se učenci predstavili posamezno, nastopili so tudi mentorji, skoraj polno dvorano, ki je z navdušenjem spremljala vse nastopajoče, pa so spravili na noge, ko so na odru skupaj zaigrali in zapeli Slakov valček V dolini tihi. Premierno pa so predstavili videospot, ki so ga snemali v poletnih mesecih in bo za javnost na ogled v naslednjih dneh. Spot so posneli za Slakovo pesem, Sem fantič mlad zavriskal, ki so jo danes tudi zaigrali.

Čestitke učencem in mentorjem za uspešne nastope in veliko uspeha tudi v letu 2019.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije