Forma Viva Rock Ravne: Vabljeni na koncert skupine Riff band z gosti

61323874_2194342023980121_6564673189119524864_n
FOTO: Facebook Riff band

Jutri, 2. junija, ob 20. uri, vabljeni na koncert skupine Riff band & Friends, ki ga v športni dvorani Osnovne šole Prežihovega Voranca kot glavni organizator prireja Jani Kogal.  

Kot smo izvedeli, začenjajo na Ravnah tradicijo koncertov s promocijo Forma Vive, ki je edinstvena in je lepo vpeta v mesto Ravne na Koroškem. Pod novo blagovno znamko pa predstavljajo Forma Viva Rock Ravne.

Na jutrišnjem koncertu bodo poleg primarnega ansambla Riff band nastopili tudi gostje, ki prihajajo s Koroške oziroma so z našo regijo povezani tako ali drugače. Na odru se bodo poleg članov zasedbe Riff band predstavili in poskrbeli za nepozabno vzdušje Darko Orlač, DunjaVrhovnik in Milan Kamnik.

Zasedba Riff band, ki bo, poleg gostov, poskrbela za dobro vzdušje na Ravnah: Valerija Tominc in Aleksander Štaher (vokal), Miha Kadiš (bobni), Luka Igerc (kitara), Uroš Medved (bas kitara), Tomaž Pačnik (klaviature), Matevž Špegel Štaher (solo kitara), Katarina Gornjak in Luka Rajšter (spremljevalni vokal).

Organizatorji dogodka še dodajajo: »Ker bodo temperature že poletne, bo pred dvorano poskrbljeno tudi za pijačo. Se vidimo. Fajn bo!« Naj še omenimo, da je vstop prost, tako da prisrčno vabljeni na še en »fajn« koncert.

Preberi še:  Poklukar: Potrdili prvi primer južnoafriškega seva novega koronavirusa

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

prijavi se

prijavi se v svoj račun