FaušDur Band se v nedeljo vrača v domačo dvorano

78529647_3506331006051310_3175863345974607872_o

V nedeljo, 15. 12. 2019 bo v Kulturnem domu v Črni na Koroškem koncert FaušDur Banda.

FaušDur se vrača v svojo “domačo” dvorano. Pravijo, da se je tam vse začelo in tako se člani banda vedno radi vrnejo pred domačo publiko, ki jim vsa ta leta izkazuje neverjetno podporo. Vabijo vas na poseben koncert, na za njih posebni lokaciji. Z leti se je nabralo veliko lepih spominov, ampak pravijo, da je eden lepših spomin na njihov prvi koncert, ki so ga izvedli prav v dvorani kulturnega doma. Pravijo, da imajo tudi tokrat mnogo za povedati, veliko nove muzike ter tudi nekaj trača.

Ne zamudite koncerta FaušDur Banda.

Vstopnice po ceni 10 evrov lahko kupite v TIC Črna in v cvetličarni Lučkin gaj v Mežici. Nič čakat, hitro karto iskat.

FaušDur Band je glasbeni kolektiv prekaljenih glasbenih mačkov, ki prihaja s Koroške. Trinajstčlanska zasedba koncertira od leta 2007, njihov koncertni repertoar pa sestavljajo klasike soula in njegovih podzvrsti (Otis Reading, James Brown Aretha Franklin in pdb). Zaradi razširjene zasedbe s pihalno sekcijo in back vokali, njihove priredbe na odru zvenijo polno in prepričljivo.

FaušDur Band se tokrat vrača v “domačo” dvorano.
FOTO: Aperturia

FaušDur so: Davorin Jelen – bass, Žan Grabner – kitara, Luka Pernek – vokal, Ana Ferme – vokal, Miran Vrabič – kitara, Tadej Drobne – sax, Aleš Ipavic – trobenta, Gregor Šteharnik – sax, Miha Šrimpf – pozavna, Martina Pavalec – vokal, Špela Novak – vokal, Jan Osojnik – bobni, Iztok Kajzer – klaviature, Jaka Kotnik – tolkala.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.