Energična Dunja snemala svoj prvi videospot (FOTO)

received_2555723887796974

Energična Dunja Vrhovnik se bo lahko kmalu pohvalila s svojim prvim videospotom.

Pogovarjali smo se z Dunjo Vrhovnik, ki nam je zaupala, da so pred kratkim s super ekipo posneli njen prvi videospot za pesem, za katero je pred približno letom in pol naredila aranžma. “Ko sem naredila priredbo, sem si rekla, da ko bom začela snemati videospote, želim, da je ta pesem prva na vrsti, ker sem jo res naredila čisto v mojem stilu in se zelo razlikuje od originala.” nam pove.

Energična Dunja Vrhovnik na snemanju svojega prvega videospota.

Snemanje Dunjinega prvega videospota je potekalo v oziroma pred Dvorcem Gutenbuchel v Šoštanju. Energična Korošica nam je zaupala, da je bilo zelo naporno, a hkrati zelo zabavno. Sodelovala je super ekipa, s katero so se dobro razumeli. “Vesela sem, da je režiser, snemalec in koordinator videospota Robert Baron, ki je za snemanje posodil tudi svoj prekrasen avto, ki šteje zavidljiva leta.” je povedala Dunja. Na snemanju sta bili prisotni tudi fotografinja Nika Belcijan, ki je s fotoaparatom ovekovečila potek snemanja ter Monika Jensterle, ki je asistirala na vsakem koraku. “Seveda pa je zelo pomemben make up, ki sem ga morala imeti na sebi veliko več kot ponavadi, saj je za pred kamero potrebno veliko več vsega.” je še dodala Dunja. Za to je poskrbela Darja Kotnik, ki je opravila res odlično delo. “Zelo se veselim mojega prvega “bejbija”, ki bo zagledal luč sveta kmalu.” je dodala za konec.

Za make up je poskrbela Darja Kotnik.

Za vse podrobnosti spremljate njeno uradno Facebook strani TUKAJ.

Uspešno Korošico Dunjo Vrhovnik poznamo vsi. Leta 2018 se nam je uspešno predstavila v šovu Slovenija ima talent. Glasba jo spremlja že od malih nog saj igra kitaro že od sedmega leta. Obiskovala je Glasbeno šolo v Velenju, nato pa je študirala na Univerzi za glasbo na Dunaju. S petjem se je začela ukvarjati pred tremi leti. Dunja je znana po svojih energičnih nastopih, poje pa vse žanre pesmi, od slovenskih, hrvaških in tudi angleških. Pravi, da njeni koncerti ponavadi potekajo tako, da na začetku kakšno pesem odpoje sama, potem pa se ji pridruži tudi občinstvo.

“Zelo se veselim mojega prvega “bejbija”.” pravi Dunja.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.