Dunja Vrhovnik: Od Raven do Slovenj Gradca

Dunja

Korošica Dunja Vrhovnik, polfinalistka šova Slovenija ima Talent, se je na predvečer Martinovega predstavila v Kompleksu, kjer je obiskovalce navduševala tako s priredbami slovenskih kot tudi tujih uspešnic. Prisotne je zabavale polne tri ure, med nastopanjem pa si je vzela tudi čas za pogovor z njimi in tako pokazala, da kljub nedavnim uspehom ostaja na realnih tleh.

Dunja Vrhovnik danes z nami v Kmkc Kompleks. Kaj pa vi? 😀

Objavil/a Koroške Novice dne Sobota, 10. november 2018

Priredba pesmi Maruška

V četrtek je RTV Slovenija objavila vabilo za sodelovanje na izboru slovenskega predstavnika za Evrovizijo, o morebitnem nastopu na EMI smo povprašali tudi Dunjo. Dejala je, da je o prijavi v preteklosti že razmišljala, trenutno pa ima preveč dela že z nastopanjem v šovu Slovenija ima Talent, tako da je v boju za nastop na evrovizijskem odru vsaj prihodnje leto še ne bomo videli. V polfinalu omenjenega šova jo nastop čaka 25. novembra, pesem, ki nam jo bo predstavila, pa ima že izbrano.

Priredba pesmi Take me Tonight

Z Raven jo pot danes vodi v Slovenj Gradec, kjer bo nastopila na Martinovem dobrodelnem koncertu. Na koncertu v organizaciji KD Viktorja Breznika bo poleg Dunje mogoče prisluhniti še Ansamblu Vihar, Ansamblu Naveza, Ansamblu Škorpijoni, Adiju Smolarju in Vokalni skupini Breznik.

Koncert se bo pričel ob 17. uri v Športni dvorani Vinka Cajnka, vsa zbrana sredstva bodo namenjena nakupu manjšega prenosnega ultrazvoka za oddelek ginekologije in porodništva Splošne bolnišnice Slovenj Gradec. Že dve uri pred pričetkom koncerta bo za otroke organizirana animacija, medtem ko se bodo lahko nekoliko starejši podružili ob dobri kapljici vina.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.