Search
Close this search box.

Dnevna soba studio predstavlja novost: “Naša vizija je, da okrepimo umetniško kulturo na Koroškem ter ustvarimo prijazno okolje mlajšim za ustvarjanje glasbe” (VIDEO)

Osemčlansko, mlado in zagnano glasbeno društvo, ki na področju Koroške deluje pod imenom Dnevna soba studio, najavlja uradni začetek novega audio studia s kratkim promo videom.

V društvu sicer že dobrih devet let ustvarjajo hip hop skladbe, snemajo video spote, se izobražujejo za glasbeno in video produkcijo, ponujajo možnost, da se preizkusijo v glasbi tisti, ki nimajo te možnosti ter že slaba 3 leta redno sodelujejo na kulturnih prireditvah v sodelovanju z društvi ŠPAJZ (MAD), Raum AU, KMKC Kompleks in organizirajo razne hip hop delavnice za najmlajše.

Do zdaj so uspešno izpeljali osem projektov – CD albumov (Koroška napada, Moj način, Trening, IvčTape, IvčTapve vol.2, Iluzije, Cajt prinese svoje in Magična skrinjica), preko 100 skladb ter dobrih 20 videospotov. Leta 2019 so se pridružili HABitatu (Partizanska pot 12, SG), kjer so združili “moči” še z ostalimi 12 društvi pod vodstvom Urške Čerče in Rada Poggija, nekaterim bolj znana pod imenom društva Raum AU. Ker pa v preteklosti ni bilo teh možnosti, so v sodelovanju z raznimi gostinskimi ponudniki, uspešno organizirali deset kulturnih prireditev z raznimi slovenskimi glasbenimi izvajalci.

Naša vizija je, da okrepimo umetniško kulturo na Koroškem ter ustvarimo prijazno okolje mlajšim za ustvarjanje glasbe in z glasbo povezane izdelke. Z rednimi kulturnimi prireditvami, dogodki in raznimi delavnicami si prizadevamo pridobiti dodatno znanje in izkušnje za izdelavo, kar se da, kvalitetnih izdelkov. Že kar nekaj časa pod našim mentorstvom deluje nekaj mladih fantov, kar pomeni, da bo naše število hitro naraslo, s tem pa tudi naša produktivnost in napredek,” so v sporočilu za javnost zapisali člani društva.

Prav zaradi tega se od nas lahko vsako leto pričakuje nov izdelek – CD – album. Plani za v prihodnje pa so prav tako organizirati glasbene dogodke (vsaj 2x letno) in seveda delavnice za mlade, kjer bi svoje trenutno znanje in izkušnje pri ustvarjanju glasbe prinesli na mlade. Naša skrita želja pa je enkrat imeti svoje založništvo glasbenih produktov,” so dodali.

“Prav ta želja pa se je po letih trdega dela manifestirala v nekaj vrhunskega. Z veseljem najavljamo uradni začetek našega novega audio studia s kratkim promo videom. Pripravljeni smo na sodelovanja, ki so povezana z glasbo in video produkcijo. Od snemanja vokalov, produciranja pesmi vseh žanrov, snemanja kratkih avdio reklam, do snemanja glasbe z majhnimi instrumenti … Če se želite preizkusiti ali imate idejo za projekt, nam pošljite sporočilo na elektronski naslov ali telefon,” navajajo v društvu Dnevna soba studio.

Več informacij na markomarin85@gmail.com ali 040 324 716.

Za več informacije o njihovem delovanju lahko obiščite spodaj navedene hiperpovezave:

–          https://www.dnevnasobastudio.si

–          https://www.youtube.com/kevinGROS1337/

–          https://www.facebook.com/boomlivingroom/

–          https://soundcloud.com/dnevnasobastudio

–          https://www.instagram.com/dnevnasobastudio/

Dogodki

Osemčlansko, mlado in zagnano glasbeno društvo, ki na področju Koroške deluje pod imenom Dnevna soba studio, najavlja uradni začetek novega audio studia s kratkim promo videom.