AVDIO: ‘Artes’ je novo ime, ki si ga je izbral Sandi Miler, ‘I remember’ pa njegov nov komad

FOTO: Facebook (osebni arhiv)

‘I remember’ Je nova pesem, ki jo predstavlja Koroški DJ in Producent Sandi Miler z svojim novim vzdevkom 'Artes'.

FOTO: Facebook (osebni arhiv)

Pod imenom Sandi Miler lahko slišimo 4 pesmi, ampak tokrat se je odločil izdati pesem z novim imenom oz. vzdevkom »Artes« , ki pa naj bi bilo pripravljeno za tujino. “Če se bom lepo trudil naprej in prijel malo sreče ter podpore, bom morda kdaj lahko nastopal tudi v tujini saj v Sloveniji je velik problem prodreti na sceno (kot vemo je veliko  ’faušije’)” je zapisal Sandi Miler v sporočilu za Koroške Novice.

Sandi je naredil pesem v dance obliki, kot njegovi vzorniki (Aviici, Calvin Harris, David Guetta…). Pod novim vzdevkom bo vrtel začel vrteti na različnih nastopih z Dance, EDM ter Electro House zvrstjo.

Tokrat je Sandi presenetil samega sebe, saj je za svojo pesem potreboval pevca, ki ga v Sloveniji ni našel ampak ga je najel iz Amerike: “Povprašal sem veliko Slovencev za sodelovanje v moji novi pesmi, ampak ni bilo odgovora ali pa so hoteli plačilo. Ko sem mal prebrskal po internetu sem prišel do kontakta s Evenu, ki prihaja iz Californije, ki pa je bil takoj pripravljen sodelovati za majhno plačilo, ki pa se mu nisem mogel izogniti.”

Prisluhnite njegovi novi pesmi. (Avtor pesmi: Sandi Miler / Artes; Avtor besedila: Tilen Majerič)

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.