V Mariboru iz Drave potegnili truplo

Na obrežju reke Drave so posredovali gasilci, policija in reševalci. Iz vode so potegnili truplo.
policija

Kot poroča spletni portal Maribo24.si je v jutranjih urah na reki Dravi v centru mesta potekala intervencija, kjer so posredovali gasilci, policija in reševalci. Iz vode so potegnili truplo.

Za več informacij smo poklicali na Policijsko postajo Maribor, kjer nam podrobnostni niso izdali, sporočili so le, da gre za starejšo osebo, staro okoli 60 let. Naknadno so v sporočilu za javnost navedli, da je po zdrsu v reko Dravo umrl 50-letni moški. 

Naključni sprehajalec je okoli 9. ure obvestil policijo, da je v Dravi v bližini Medicinske fakultete v Mariboru opazil truplo. Na kraj so bili takoj napoteni policisti, gasilci in reševalci, gasilci so nato iz vode potegnili truplo 50-letnega moškega.

Mrliška preglednica je ugotovila, da je bil pokojni tedaj mrtev približno eno uro. Kriminalisti so z ogledom kraja najdbe trupla, ki mu je prisostvoval dežurni državni tožilec, pregledom okolice in zbiranjem obvestil ugotovili, da je moškemu na nabrežju zdrsnilo, nakar je padel v Dravo in umrl. Tuja krivda je izključena. Policisti bodo o svojih ugotovitvah podali poročilo pristojnemu tožilstvu, so še sporočili iz policije.

V minulih dneh je sicer tudi na Koroškem na reki Dravi večkrat potekala iskalna akcija za pogrešano osebo, a doslej neuspešno.

Preberite tudi: Svojci bodo z iskanjem Vida nadaljevali v nedeljo, hkrati prosijo za pomoč tudi lovce in planince

VIR: Maribor24.si, STA

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.