Search
Close this search box.

V hudi prometni nesreči ena oseba izgubila življenje

V petek, 3. julija, ob 7:37 je v naselju Podbrezje, občina Naklo, osebno vozilo zapeljalo s cestišča in trčilo v drevo. Gasilci GARS Kranj so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in s tehničnim posegom iz vozila rešili osebo, ki je na kraju dogodka preminula.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 134 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 18 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 121 kršitev javnega reda in miru ter 94 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 87-krat posredovali na javnih krajih in 34-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so dva kršitelja. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali enega voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli devet vozil.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 50 tatvin, 24 vlomov, devet poškodovanj tuje stvari, štiri grožnje, po dve ponarejanji denarja in povzročitvi telesne poškodbe ter po en rop, dejanje nasilja v družini in kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami.

Vir: gasilcikranj.si, STA

Dogodki

Več iz istega kraja