Search
Close this search box.

Slovenj Gradec: Prometno nesrečo s hudimi poškodbami povzročil 22-letnik

Kot smo že poročali, je v soboto prišlo do prometne nesreče na območju MO Slovenj Gradec. Danes pa so s PU sporočili podrobnosti.

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 631 klicev občanov. 171 klicev je bilo interventnih, trije nujni. 36 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 60 s področja prometne varnosti in 29 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, dveh z lažjimi in petintridesetih prometnih nesrečah z materialno škodo.

V noči iz petka na soboto so policisti v Slovenj Gradcu obravnavali prometno nesrečo s hudimi poškodbami. Povzročil jo je 22-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Kotljam. 22-letnik je zapeljal na nasprotno smerno vozišče ravno v trenutku, ko je nasproti pravilno pripeljal 41-letni voznik osebnega vozila.

Vozili sta čelno trčili. V trčenju se je 41-letni voznik hudo poškodoval, 22-letni povzročitelj prometne nesreče pa lažje. Povzročitelja bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Dogodki

Kot smo že poročali, je v soboto prišlo do prometne nesreče na območju MO Slovenj Gradec. Danes pa so s PU sporočili podrobnosti.