Search
Close this search box.

Na Ravnah trčila voznika osebnih vozil, stara 80 in 84 let. Policija prosi za pomoč

Policisti so v soboto obravnavali prometno nesrečo v Dobji vasi. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, policija prosi očividce za pomoč.

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 845 klicev občanov. 188 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 40 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 107 s področja prometne varnosti in 39 s področja javnega reda in miru.

Dogajanje zadnjih treh dni je na območju Policijske uprave Celje zaznamovala tragična prometna nesreča, v kateri je včeraj zjutrajna avtocesti na območju Šempetra v Savinjski dolini, umrla 52-letna ženska. O prometni nesreči smo poročali že včeraj. Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo enaindvajset ljudi. Lani v enakem obdobju devet.

Preberite tudi: V prometni nesreči v Pamečah udeleženih pet vozil. Na Poljani se je hudo poškodovala 55-letna voznica

Poleg omenjene prometne nesreče so policisti na območju PU Celje od petka do danes obravnavali še eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, tri z lažjimi poškodbami udeleženih in 57 prometnih nesreč z materialno škodo.

Ravne na Koroškem: Poziv očividcem

V soboto, okoli devetih dopoldne, so na Ravnah na Koroškem, v križišču v bližini policijske postaje obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta trčila voznika osebnih vozil, stara 80 in 84 let. Do prometne nesreče je prišlo, ker je eden od voznikov zapeljal v rdečo luč. 80-letni voznik se je v trčenju lažje poškodoval. V omenjenem primeru na PU Celje prosijo zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, za pomoč očividce.

Vir: PU Celje

Policisti so v soboto obravnavali prometno nesrečo v Dobji vasi. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, policija prosi očividce za pomoč.