Search
Close this search box.

Na območju Slovenj Gradca voznica z avtom oplazila 12-letno peško, ki se je v trčenju hudo poškodovala

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 288 klicev občanov. 52 klicev je bilo interventnih. 14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 19 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

Včeraj so na območju PU Celje obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami in osem prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so policisti včeraj, nekaj pred sedmo uro zjutraj, obravnavali v Podgorju, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec. V trčenju se je hudo poškodovala 12-letna peška. Peška, ki je ob vozišču čakala vozilo za prevoz šolskih otrok, je nenadno stopila na vozišče, pri čemer jo je z osebnim vozilom oplazila 44-letna voznica osebnega vozila, ki je vozila v smeri Šmiklavža.

V Gornjem Gradu so pozno sinoči obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta z ogledali trčila dva voznika osebnih vozil. Oba voznika sta imela v krvi dobro promilo in pol alkohola.

Dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola, so včeraj obravnavali tudi v Celju. Eden je imel v krvi 1.40, drugi pa 1,70 promila alkohola. V vseh treh omenjenih primerih sledijo obdolžilni predlogi.

Vir: PU Celje

Dogodki