Na območju Slovenj Gradca 63-letni kolesar trčil v kolesarko pred njim in se huje poškodoval. V Zbelovski Gori umrl 66-letni voznik traktorja

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 943 klicev občanov. 238 klicev je bilo interventnih, osem nujnih. 63 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 18 s področja mejnih zadev in tujcev, 112 s področja prometne varnosti in 81 s področja javnega reda in miru, so sporočili s PU Celje.
rešilec

Konec tedna je tragično zaznamovala nesreča pri delu. V soboto, nekaj po 14. uri, so bili policisti obveščeni o nesreči s traktorjem, zaradi posledic, katere je umrl 66-letni traktorist. Nesreča se je zgodila v Zbelovski Gori, kjer je traktorist, ki je vozil preblizu roba njive, s traktorjem zdrsel po strmem hribu.

Hudo poškodovanega traktorista so s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor, kjer je poškodbam podlegel, so navedli na PU Celje.

V zadnjih treh dneh so s področja cestnega prometa izstopale prometne nesreče kolesarjev

Pri vožnji z Rahtela se je v petek huje poškodoval 63-letni kolesar, ki je zaradi vožnje s prekratko varnostno trčil v kolesarko, ki je vozila pred njim. Kolesar se je pri padcu hudo poškodoval.

Na Koroški cesti v Velenju je v petek dopoldne, pri vožnji po klancu navzdol, padla 64-letna kolesarka in se hudo poškodovala.

V soboto zvečer so policisti prometno nesrečo s hudo poškodbo kolesarja obravnavali tudi v Klokočovniku. 56-letni kolesar je padel med kolesarjenjem iz smeri Klokočovnika proti Ločam.

Minuli vikend so policisti obravnavali še tri prometne nesreče kolesarjev, eno v Laškem in dve v Velenju. Trije kolesarji so se v prometnih nesrečah lažje poškodovali.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.