Search
Close this search box.

Na Muti 34-letni delavec padel okoli devet metrov v globino. V Pamečah poškodovani mladoletni osebi

S PU Celje so sporočili podrobnosti nesreče v Pamečah in delovne nezgode, ki se je pripetila na Muti.

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 220 klicev občanov. 59 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 9 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročajo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in petnajstih z materialno škodo. Med drugim eno obravnavali tudi v Slovenj Gradcu.

Na območju Pameč sta se v prometni nesreči poškodovala mladoletna mopedistka in njen mladoletni sopotnik. Mopedistka je v levem preglednem ovinku, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala desno z vozišča v potok. Pri padcu sta se oba lažje poškodovala.

Včeraj, okoli pol sedmih zjutraj, so bili policisti obveščeni o delovni nesreči na območju Mute. 34-letni delavec je med hojo po strehi proizvodne hale padel skozi strešno odprtino, okoli devet metrov v globino, na gramozna tla. Pri padcu se je hudo poškodoval. Kot smo že poročali so ga prepeljali v UKC Maribor.

Dogodki

S PU Celje so sporočili podrobnosti nesreče v Pamečah in delovne nezgode, ki se je pripetila na Muti.