Koroški policisti obravnavali dva krepko vinjena voznika in tatvino električnega skiroja

Koroški policisti so konec tedna obravnavali tudi dva krepko vinjena voznika in tatvino električnega skiroja.

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 845 klicev občanov. 188 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 40 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 107 s področja prometne varnosti in 39 s področja javnega reda in miru.

Dogajanje zadnjih treh dni je na območju Policijske uprave Celje zaznamovala tragična prometna nesreča, v kateri je včeraj zjutrajna avtocesti na območju Šempetra v Savinjski dolini, umrla 52-letna ženska. O prometni nesreči smo poročali že včeraj. Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo enaindvajset ljudi. Lani v enakem obdobju devet.

Preberite tudi: V prometni nesreči v Pamečah udeleženih pet vozil. Na Poljani se je hudo poškodovala 55-letna voznica

Poleg omenjene prometne nesreče so policisti na območju PU Celje od petka do danes obravnavali še eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, tri z lažjimi poškodbami udeleženih in 57 prometnih nesreč z materialno škodo. Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozili.

V Ožbaltu, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi so v petek okoli 21. ure obravnavali voznika, ki je vozil krepko pod vplivom alkohola, V krvi je imel 1.8 promilov alkohola. Sledi obdolžilni predlog.

V noči iz petka na soboto so na Ravnah na Koroškem ustavili voznika osebnega vozila, ki je imel 1.2 promila alkohola v krvi. Voznika so pridržali do streznitve. Sledi obdolžilni predlog.

Na Čečovju, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, je neznani storilec v petek vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel električni skiro, vreden okoli 400 €.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije