VIDEO: Macaulay Culkin je spet sam doma!

Zvezda filma Sam doma (ang. Home Alone) se je zopet znašel sam doma v veliki hiši. No, tokrat ni bil čisto sam, pač pa mu jo družbo delal Googlov asistent, ki mu je zelo dobro pomagal pri odganjanju tatov. Gre namreč za Googlov oglas za njihov izdelek.

Skoraj vsi smo si v decembru vsaj enkrat ogledali film Sam doma, v katerem glavno vlogo igra Macaulay Culkin. Že skoraj 30 let po nastanku prvega dela filma, je sedaj že 38-letni Kevin zopet ostal sam doma.

Skupaj z Googlom so namreč posneli oglas, v katerem je videti kar nekaj znanih prizorov iz filma, vendar z nekaj sprememb. V hiši Kevinu namreč “pomaga” Googlov asistent, s katerim si pomaga ugnati tatova, ki ogrožata dom.

38-letni igralec je povedal, da je bilo po mnogih letih prav zanimivo biti zopet Kevin ter poustvarjati klasične prizore iz filmske uspešnice: “Ekipa je opravila odlično delo, dekoracija in rekviziti so bili popolnoma na mestu.”

Bolj kot Googlovga asistenta, lokacijo snemanja ter druge podrobnosti, pa je oboževalce filma razveselilo to, kako zdrav deluje Macaulay Culkin v posnetkih. Znano je namreč, da je v preteklosti imel precej težav, ki pa so očitno mimo.

https://www.youtube.com/watch?v=xKYABI-dGEA&feature=youtu.be

Več iz istega kraja