Preživite valentinovo v Julijini hiši v Veroni

balcony-2984316_1920

Postanete lahko prvi, ki boste prespali v znameniti hiši, v Julijini spalnici z originalno posteljo iz filma Romeo in Julija, ki ga je leta 1968 posnel priznani italijanski režiser Franco Zeffirelli.

Prvič v zgodovini bosta lahko v srednjeveški hiši s slovitim Julijinim balkonom prespala sodobna Romeo in Julija, saj bo Airbnb ob letošnjem prazniku zaljubljencev enemu paru pripravil nepozabno izkušnjo.

Nepozabno valentinovo v Veroni:

Izbrani par si bo s profesionalnim fotografom ogledal skrite kotičke Verone ter odkrival skrite dragulje in očarljiv svet Romea in Julije, ob kaminu bo prebiral ljubezenska pisma, ki jih pošiljajo Juliji iz vsega sveta ter užival ob pogostitvi, ki jo bo pripravil kuharski mojster Giancarlo Perbellini, ki ima kar dve Michelinovi zvezdici.

V Julijini hiši v Veroni, ki naj bi Williama Shakespearja navdihnila za zgodbo o mladih zaljubljencih Romeu in Juliji, bo prespal izbrani par. Če želite doživeti nepozabno izkušnjo morate napisati pismo Juliji, v katerem opišete svojo ljubezensko zgodbo in pojasnite, zakaj ste prav vi prava izbira.

Na valentinovo bosta lahko noč v Julijini hiši v Veroni preživela sodobna Romeo in Julija.

Kaj vse čaka izbrani par in kako se prijavite si poglejte TUKAJ.

VIR: airbnb.si

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije