Marca vrata odpira najsodobnejše nakupovalno središče v Sloveniji (VIDEO in FOTO)

aleja

Nakupovalni center Aleja Ljubljana Šiška, ki bo na skupni površini 32.000m2 ponujal kar 80 trgovin ter gostinskih ponudnikov in obilico drugih storitev, bodo slovesno otvorili v sredo, 19. marca 2020, ob 9. uri.

Gre za peto nakupovalno središče družbe SES – Spar European Shopping Centers v Sloveniji. Največ prostora bo zavzel Interspar, sledita ji blagovni trgovini H&M in XYZ. V Aleji bo prav tako mogoče kupovati denimo še v MASSu, Calzedoniji, Hervisu, S.Oliverju, Commi, Tommy Hilfigerju, Max&Co.-ju, Pandori, Intimissimiju, SuperDry-ju, Buzzu in nenazadnje tudi premierno premierno pri nas, v športni prodajalni Sport Vision.

Zelo se veselimo, da bo Aleja našim obiskovalcem predstavljala mesto prijetnega druženja,” je ob najavi uradnega datuma otvoritve dejal direktor Aleje in SES Slovenija Toni Pugelj.

Bogata gostinska ponudba in aktivna, zelena streha s športnimi površinami

Aleja se bo prav tako lahko pohvalila s t.i. “food court” ponudbo. Gostinski lokali se bodo raztezali na 2.300 m2 površine, 800 m2 pa bodo zasedle kavarne. Seznam gostinske ponudbe zaenkrat še ostaja skrivnost, je pa znano, da se bo v nakupovalnem centru nahajal vsaj en ponudnik hitre prehrane.

Food court bo povezan s športno-rekreacijskim centrom, ki se bo razprostiral na 6.200 m2 veliki zeleni strehi, na kateri bo 300 metrov dolga tekaška steza in košarkarsko igrišče. Aktivna streha bo prav tako odprta tudi izven obratovalnega časa Aleje.

Vir: blog.uporabnastran.si

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.