Search
Close this search box.

Korošica Ana Pusovnik postala top 1,8% vseh kreatorjev na OnlyFansu. Sodelovati pričela tudi s priznanim fotografom (FOTO)

Ana Pusovnik, tekmovalka resničnostnega šova Sanjski moški, fotomodel ter OnlyFans kreatorka, je sporočila, da se je na enem izmed najbolj priljubljenih socialnih omrežij, na katerem kreatorji proti plačilu mesečne naročnine objavljajo zgodbe svojega življenja, fotografije, videoposnetke ipd., prebila med top 1,8% vseh kreatorjev na svetu!

Kaj to pomeni?

Lastniki OnlyFans sicer uradno niso nikoli izdali, koliko kreatorjev je aktivnih na njihovem omrežju, po neuradnih informacijah pa naj bi ta številka bila nekje 1,2 milijona. Če te številke držijo, je Korošica izmed 1,2 milijona vseh kreatorjev med približno 21.600 najboljšimi na svetu.

“Ponosna sem na svojo statistiko, da sem na samem vrhu na svetu top 1,8% vseh kreatorjev. To mi daje motivacijo za naprej. Je samo potrdilo oz. dokaz, da nekaj delam prav, kvalitetno in zanimivo,” je za Koroške Novice povedala Ana ter povedala, da to želi še “višje”: “Moji plani so, da se pomaknem še višje in vzdržujem kvaliteto mojega profila.”

Izbrisali so ji Instagram račun s 33.900 sledilci

Simpatična Ana nam je tudi povedala, da so ji pred kratkim izbrisali oz. blokirali njen Instagram profil, na katerem je imela že skoraj 34.000 sledilcev. Vzroka za to zaenkrat še ni izvedela. Vse pa vabi na njen nov profil, ki ga najdete TUKAJ.

Sodelovati pričela s priznanim fotografom, Alešem Bravničarjem

Pred kratkim pa je Ana pričela sodelovati tudi s priznanim fotografom ter režiserjem, Alešem Bravničarjem. Kot pravi, je počaščena, da lahko sodeluje z ikono fotografije: “Slikal je že ogromno slovenskih estradnic in zdaj sem jaz ena izmed njih. Poleg tega pa imava zelo podobno estetiko erotike, ki jo izpeljeva na res profesionalni ravni. Kadar imava fotoshooting pa lahko povem, da sva res neutrudna, oba ne pogledava na uro od adrenalina ter navdušenja. Res imava sanjsko službo,” je navdušena povedala Ana.

Aleš Bravničar se je s fotografiranjem začel intenzivno ukvarjati sredi devetdesetih let 20. stoletja. Kmalu je postal cenjen, najbolj pa se je uveljavil kot editorialni in reportažni fotograf. V svoji karieri je sodeloval z največjimi imeni slovenske estrade, njegove fotografije pa se redno pojavljajo na naslovnicah najbolj prodajanih revij v Sloveniji kot na primer Playboy.

Video kako poteka Anin fotoshooting (še pred Alešem Bravničarjem), si lahko ogledate tukaj.