VIDEO in FOTO: Na tradicionalnem Yagafestu v treh dneh več tisoč obiskovalcev

FOTO: YagaBaba, Poglej.se

Sedaj že vsem dobro poznan 'Open air festival' Yagafest je letos zopet postregel z obilico zabave. Na tridnevnem festivalu so vsak dan več tisoč glavo množico zabavali tako slovenski kot tudi tuji glasbeniki.

FOTO: YagaBaba, Poglej.se

Tradicionalno so v četrtek, 19. junija 2014, festival otvorili Mambo Kingsi, poleg njih pa je množico pred Yagababo ogrevala tudi DJ Club Arena.

V petek ob 20. uri pa se je uradno pričel tudi ‘Open air festival’, ki je, tako kot vsako leto, potekal na parkirišču pred Domu borcev v Šentjanžu pri Dravogradu. Na treh velikih platnih se je dogajanje na odru prenašalo v živo. Posebna zanimivost pa so bili posnetki iz zraka, ki jih je bilo prav tako možno spremljati v živo na platnih. Kot vsako leto, je tudi letos bilo poskrbljeno za hrano in pijačo. Za vse obiskovalce pa je bil organiziran tudi brezplačen prevoz z Yagabusom.

Velik oder so v petek najprej ogreli Captain Gang, do poznih jutranjih ur pa sta množico zabavala še Jan Plestenjak in Alya.

VIDEO: Yagafest 2014, petek, 20. junij 2014

Na zadnjem dnevu festivala pa je na Yagafestu nastopila Jelena Rozga, pred njo pa skupina MUFF. Še pred prihodom Jelene in skupine Muff, pa so plesišče napolnili Korošci – Prima Band. Presenečenje večera pa so bili Manche & Rale & Armani s hitom ‘Ove godine’.

 

 

 

 

 

VIDEO: Yagafest 2014, sobota, 21. junij 2014

https://www.youtube.com/watch?v=Wj6V9v9OfWU

Organizator dogodka, ki že, skupaj z ostalimi, pripravlja novo zabavo – tradicionalen ‘Rock Dravograd’, pa obljublja, da se boste festivala lahko udeležili tudi naslednje leto.

Veliko fotogalerijo in več informacij pa najdete na uradni Facebook strani Yagababe.

FOTO in VIDEO: Yagababa, poglej.se

Dogodki