VIDEO in FOTO: 1. Okej večer

V nedeljo zvečer je ansambel Okej, organizator dogodka, napolnil Kulturni dom v Podgorju na svojem 1. Okej večeru. Gostili so tudi ansamble: Donačka, Nemir, Napev, Veritas, ansambel Koroški Korenjaki, Dravograjski oktet in Postavkova dekleta. Dodatno pa sta za še prijetnejše vzdušje poskrbela "Hitler" in "Tito".

V nedeljo, 17.2.2013 ob 18. uri, je bil v Kulturnem domu v Podgorju 1. Okej večer. To je bil prvi samostojni koncert ansambla Okej. 

Na koncertu se je predstavil tudi Urbanov in Martinov, komaj 10-letni brat, Matevž Strmčnik. Kasneje so se predstavili še ostali mladi muzikantje, učenci dveh članov ansambla Okej, Mitje in Nejca. Večer pa sta še dodatno popestrila “Tito” in “Hitler”, ki sta s svojimi šalami dodobra nasmejala občinstvo.

{AG}okej{/AG}

VIDEO: Oglejte si kratek pregled dogajanja:

[evp_embed_video url=”https://www.koroskenovice.si/wp-content/uploads/video_old/okejpregledsd.mp4″]

Ansambel Okej sestavljajo štirje mladi fantje, ki prihajajo iz okolice Slovenj Gradca. Kot trio so začeli delovati že v začetku leta 2011, sestavljala pa sta ga brata Urban in Martin ter njun bratranec Mitja. Ker pa so imeli željo po večglasnem petju, so zraven povabili še četrtega člana, Nejca. Asambel Okej, danes s štiričlansko zasedbo, igra narodno-zabavno in tudi zabavno glasbo. Po želji pa nudijo tudi show program.

VIDEO: Ansambel Okej s svojo avtorsko skladbo MODRE OČI:

[evp_embed_video url=”https://www.koroskenovice.si/wp-content/uploads/video_old/okejmodreocisd.mp4″]

Člani:

Mitja Penšek (harmonika, klaviature, vokal)

Urban Strmčnik (ritem kitara, el. kitara, vokal)

Nejc Kresnik (harmonika, bobni, vokal)

Martin Strmčnik (bas kitara, bariton, vokal)

ANSAMBEL OKEJ NA FACEBOOKU

Oglejte si celotno galerijo slik:

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/184″ title=”Galerija slik”]

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila