V Vuzenici se obeta nepozabna zabava z Dejanom Vunjakom in Brendijevimi barabami. Vstopnine ni

V Vuzenici v teh dneh potekajo že 27. Vuzeniški dnevi, na katerih ste lahko že prisluhnili Nuši Derenda in Dejanu Dogaja, Mambo Kingsom … Ta konec tedna pa bodo za nepozabno zabavo poskrbeli Dejan Vunjak in Brendijeve Barabe, lahko se boste udeležili koncerta Big Banda Radlje s solistom Juretom Puklom in skupino Grooveland ter zaplesali ob zvokih ansambla Falant.
IMG_0921-o8yimcbe4t3p9qglkqnrrcv5m3m1fe5a81ezfabpqg

Še pred današnjim večernim koncertom vas organizatorji Vuzeniških dnevov vabijo na družinsko kolesarjenje. Ob 16. uri se lahko s kolesom podate do Prodnerja. Pot je primerna tudi za mlajše otroke. Na cilju vas čakajo ogledi različnih zbirk starodobnih vozil. Vsak udeleženec prejme praktično darilo.

Preberite tudi: VIDEO: Slavnostna seja Občinskega sveta Občine Vuzenica s podelitvijo nagrad

Ob 17. uri se lahko udeležite šahovskega turnirja za nagrado Občine Vuzenica. Od 20. ure naprej pa se v Vuzenici obeta nepozabna zabava, na kateri bodo nastopili Dejan Vunjak in Brendijeve barabe.

V skladu z ukrepi za preprečevanje prenosa okužb s koronavirusom pogoja PCT ne potrebujejo otroci do 15 let v spremstvu ožjih družinskih članov, ki imajo ta pogoj izpolnjen. Vse prireditve bodo namreč izvedene v skladu z veljavnimi ukrepi za preprečevanje prenosa okužb s koronavirusom. Na velikih zabavnih prireditvah bo v skladu z vladnim ukrepom vstop dovoljen samo osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT (prebolel, cepljen, testiran). Organizirali so tudi možnost opravljanja hitrih (HAG) testov na mestu dogajanja, vsakič (13. 8., 14. 8.) med 20.00 in 22.00, v nedeljo, 15. 8., pa med 15.00 in 17.00. Za razumevanje se vam najlepše zahvaljujejo.

Pri tem naj še enkrat spomnimo, da bodo letošnji Vuzeniški dnevi minili brez tradicionalnega sejma, ki je bil predviden za ta konec tedna. “Ker ne moremo zadostiti vsem pogojem in ukrepom za preprečevanje prenosa okužb s koronavirusom, je letošnji Rokov sejem žal ODPOVEDAN. Vsi prijavljeni ponudniki, ki so prostor že plačali, bodo dobili znesek v celoti povrnjen. Hvala za razumevanje in upamo, da se prihodnje leto vidimo,” so pred začetkom vuzeniških prireditev sporočili organizatorji dogodka.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.