V soboto na Ivarčkem jezeru Jelena Rozga. Podarjamo brezplačne vstopnice

Že kmalu se bomo na Ivarčkem jezeru lahko zabavali in uživali kot v dobrih starih časih. Obeta se namreč pestro poletno dogajanje, za uspešen skok v novo sezono bo že konec aprila poskrbela Jelena Rozga, na Ivarčko pa se vrača tudi tradicionalno prvomajsko kresovanje.

Organizatorji dogajanja na Ivarčkem jezeru vas vabijo, da se jim pridružite na otvoritvi sezone, ki bo v soboto, 30. aprila, in seveda na prvem velikem koncertu, na katerem bo za nepozabno zabavo poskrbela Jelena Rozga. Na prvo pijačo pa se lahko na Ivarčko odpravite že danes, saj lokal že obratuje.

Če še nimate svoje vstopnice, si brž zagotovite svojo, preden bo prepozno. Nakup vstopnic je možen TUKAJ. Z malo sreče pa boste lahko koncert obiskali brezplačno. Na Facebook strani Koroških Novic namreč poteka nagradna igra, v kateri bomo dvema srečnežema podarili vsakemu po dve vstopnici.

Nagradno igro najdete TUKAJ.

Seveda pa ne smemo pozabiti omeniti, da se tradicionalni prvi maj vrača na Ivarčko jezero. Dogodek bo potekal 1. maja od 10:00 ure pa vse do večernih ur, ko bodo za zabavo skrbeli člani zasedbe ITAK. Vstop bo brezplačen.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije