Jutri spet nora »gavda« na Ivarčkem jezeru

Ekipa Ivarčkega vabi na jezero ta petek, 30. 7. ob 20.00 uri, kjer pripravljajo drugi koncert, tokrat s skupino Mambo Kings.
Ivarčko jezero
Ivarčko jezero

Po odlični zabavi, ki jo je popestrila skupina Zvita feltna prejšnji petek, se boste na Ivarčkem jezeru lahko spet zabavali.

Sporočajo, da so vse vstopnice po 5€ iz predprodaje že razprodane, še vedno pa jih lahko kupite po ceni 6€ na Eventimu preko spodnje povezave:

https://www.eventim.si/si/vstopnice/zvita-feltna-kotlje-trc-ivarcko-jezero-1243155/performance.html, v Trafiki 3DVA na Prevaljah, na vseh Petrolih oz. eventimovih prodajnih mestih ali na dogodku samem.

Število vstopnic je omejeno.

Vstop je še vedno dovoljen samo tistim, ki izpolnjujejo PCT pogoje. Mlajšim od 16 let bo vstop omogočen v spremstvu polnoletne osebe.

Pripravili so tudi nagradno igro: Prejmi brezplačno vstopnico zase in nekoga za koncert Mambo Kings v petek 30.7 ob 20:00uri.

Kaj morate narediti? Pojdite na njihovo FB stran: https://www.facebook.com/ivarcko.fun, v komentar označite nekoga, ki bi ga peljali na koncert, potrdite prisotnost na dogodku Mambo Kings in počakajte na žrebanje, ki bo ga bodo objavili v četrtek. Veliko sreče.

Kot smo v Koroških novicah že pisali, nas na Ivarčko jezero ponovno vabijo z bogatim izborom aktivnosti, kot so supanje, odbojka, raznolikim programom kulturnih kot glasbenih dogodkov, ter seveda mrzlim pivom ali vodo.

Vse aktivnosti, dogodke in ostale informacije so objavljene na njihovi facebook strani: https://www.facebook.com/ivarcko.fun.

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.