Strašljiva in nepozabna noč čarovnic v Slovenj Gradec privabila množico obiskovalcev (FOTO)

IMG_20191030_164450.jpg

Izrezovanje buč, čarovnice in čarovniki, sladkarije, maskiranje v strašne kostume in velika praznovanja po vsej državi so na večer 31. oktobra, ko sicer praznujemo dan reformacije, že nekaj povsem običajnega. Noč čarovnic pa so med drugim z velikim in bučnim praznovanjem obeležili tudi v Slovenj Gradcu, kjer se je včeraj, 30. 10. 2019, dogajalo marsikaj zanimivega za vse generacije. Seveda pa so v pestrem programu najbolj uživali ravno najmlajši.

Noč čarovnic je bila v Slovenj Gradcu sicer predvidena na čisto novi lokaciji, v atriju graščine Rotenturn, vendar so jo organizatorji prireditve zaradi slabega vremena prestavili v MKC Hostel na Ozare, kar pa ni zmotilo množice obiskovalcev, ki so prireditveni prostor napolnili do zadnjega kotička.

Za zabavo, na kateri so bili prisotni tudi zombiji in nagajive čarovnice ter čarovniki, je poskrbel čarodej Augustino, zaplesali so plesalci iz Plesne šole Apollo, na ogled je bila čarovniška predstava Rdeča luna in noč čarovnic, obiskovalci pa so se lahko sprehodili tudi po čisto pravi Hiši groze in obiskali čisto prave žive grozljive živali (kače, kuščarje, pajke …).

V grozni “kuhinji” so ponujali strupene napitke in palačinke Grofa Drakule, poskrbljeno pa je bilo tudi za animacije in poslikavo obraza.

Preberi še:  V noči na ponedeljek možni krajevno močnejši nalivi. Na Koroškem možnost razlivanja rek

prijavi se

prijavi se v svoj račun