VIDEO: Ste že bili nominirani?

Na socialnem omrežju Facebook se je zadnje dni močno razširila igra, v kateri morate na eks popiti pivo, če ste za to bili nominirani. Poglejte kako je pivo spil Fredi Miler.

Koroško je prevzela spletna socialna igra, v kateri je potrebno spiti kozarec piva na eks. Nekdo, ki je bil nominiran, mora v roku 24 ur popiti kozarec piva, se med tem posneti in video naložiti na Facebook, nato pa nominira tri naslednje ljudi, ki imajo isto dolžnost. 

Igra, ki jo igrajo vse generacije, je v zadnjem tednu preplavila Facebook, saj je bilo naloženih že več 100 posnetkov, v kateri ljudje eksajo pivo.  Nekateri pa postajajo bolj izvirni pri pitju piva. Zaslediti je bilo namreč video, kjer je nominiranec pivo spil kar na WC-ju, pa tudi nekoliko bolj izviren video, v katerem so trije nominiranci skupaj uprizorili znano reklamno sporočilo, ki se vrti po televizijskih kanalih.

VIDEO: Nominirali so tudi nas…

{webplayer video=/v/damir.mp4 preview=/p/damir.jpg}

VIDEO: Darko, Jani in Rudi so hoteli narediti nekaj posebnega, zato so se odločili narediti tole:

{webplayer video=/v/izvirni.mp4 preview=/p/izvirni.jpg}

VIDEO: Darko Čuješ, Jani Prošt, Rudi Vaukan

VIDEO: Nominiran je bil tudi Fredi Miler

{webplayer video=/v/fredipir.mp4 preview=/p/fredipir.jpg}

VIDEO: Fredi Miler

VIDEO: Velik odziv je pa je bil na video, v katerem ženska popije kar 1 liter piva in tako pokaže fantom “kako se to dela”.

Nekateri pa so igre že naveličani (saj je to vse, kar se še lahko “bere” na Facebooku), zato v videu pivo spijejo, nominirajo pa nobenega. Kako pa se vam zdi? Ste že bili nominirani?

 

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila