Ptujčan s parodijo Sanjskega moškega nasmejal že marsikoga (VIDEO)

Resničnostnega šova je konec. Srce Sanjskega moškega je osvojila Anjo Širovnik in prejela zadnjo vrtnico. Vendar sta se že dan po koncu snemanja z Gregorjem odločila, da odideta vsak svojo pot. Oddaja je poskrbela za številne romantične trenutke, manjkalo pa ni niti ni zapletov in prepirov, tekle so tudi solze. Tomi Gomilšek pa je poskrbel za parodijo.
SANJSKI MOŠKI - TOMI GOMILŠEK - YouTube – Google Chrome 5. 07. 2021 102032

Sanjski moški Gregor Čeglaj je na romantičnem popotovanju spoznal kar 23 deklet, toda v srce se mu je najbolj zapisala 22-letna Anja Širovnik iz Velenja, ki je dobila tudi zadnjo vrtnico. Vendar so se njune poti že razšle. Težava je bila razlika v letih in nanjo vezane različne prioritete. Trenutno sta oba še samska, Gregor pa se posveča svoji poslovni poti, poroča spletni portal 24ur.

Po koncu predvajanja oddaje pa je za veliko smeha poskrbel Tomi Gomilšek s komadom »Sanjski moški«. Gre za parodijo, ki je do solz nasmejala že marsikoga.

VIDEO: Tomi Gomilšek “Sanjski moški”

“Prvi resničnostni show, katerega sem s prijatelji pogledal v celoti. Pogledal pa sem tudi vse ponovitve, in sicer s svojo babico, ki se je za ogled showa pred TV ekranom namensko uredila in lepo oblekla, kajti mislila je, da sanjski moški opazuje tudi njo. Včasih sva skupaj za punce navija, kot da spremljava dirko Formule 1. Ob tem navdušenju, se mi je porodila ideja, da tudi sam povzamem nekaj najbolj “slastnih” trenutkov iz oddaje in naredim parodijo na ta meni najbolj zanimiv show,” je ob video posnetku, objavljenem na njegovem Facebook profilu, zapisal Gomilšek.

Preberite tudi: Ana Pusovnik: “Golote me ni sram. Moja golota je na estetskem nivoju” (VIDEO IN FOTO)

“Video NI norčevanje iz deklet, Gregorja ali samega showa, temveč je namenjen samo in zgolj za zabavo gledalcem,” še dodaja raper. Pri tem naj še omenimo, da se v posnetku pojavi tudi nekaj deklet iz oddaje, med drugim tudi Korošica Ana Pusovnik.

Vir: 24ur, Facebook

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije