Prihajajoči vikend v znamenju največjega koroškega glasbenega festivala

FOTO: Klub koroških študentov

Radlje ob Dravi bodo konec tedna gostile že 4. KKŠ Summer FEST. Dvodnevni festival je namenjen sproščenemu druženju ob športu in glasbi, vsako leto pa ga obišče med 3500 in 5000 ljudi iz Slovenije in tujine.

Dogodek organizira Klub koroških študentov v sodelovanju z občino Radlje ob Dravi in javnim zavodom ŠKTM Radlje ob Dravi, gre pa za njihov največji projekt, ki je namenjen različnim starostnim skupinam in različnim glasbenim okusom. Tako bodo letos nastopili Tony Cetinski, Magnifico, Tabu, Zablujena generacija in drugi glasbeniki. Prizorišče dogodka bo Vodni park Radlje, ki bo obiskovalcem ponudil tudi možnost brezplačnega kampiranja ob nakupu festivalske vstopnice, prav tako pa se bodo lahko tudi brezplačno osvežili v prvem naravnem kopališču v Sloveniji. Poleg glasbenega razvedrila bodo organizatorji ponudili tudi športne aktivnosti, kot so odbojka na mivki, beer pong, water gun fight, vleka vrvi, zorbing nogomet, slip ‘n slide, najdrznejši pa se bodo lahko odločili tudi za adrenalinski bungee jumping – skok z vrvjo z višine 50m.

Obiskovalci na prizorišče ne bodo smeli prinesti svoje hrane in pijače, lahko pa jo bodo kupili tam, plačila pa bodo opravljali z brezkontaktno kartico, ki jo bodo prevzeli na dogodku samem pri glavni polnilnici, kjer bodo lahko na kartico naložili poljuben znesek.

Festival bo svoja vrata odprl v petek, 14. avgusta ob 10.00, zaprl pa jih bo v zgodnjih nedeljskih jutranjih urah.