Prihaja 2. Okej večer!

Ansambel Okej sestavljajo štirje mladi fantje iz okolice Slovenj Gradca, svojo glasbeno pot pa so začeli v letu 2011. Ker so se nastopi vrstili eden za drugim so na vajah trdo delali in širili svoj repertuar, kolikor jim je dopuščal čas pa so ustvarjali tudi lastne skladbe.

2d535442c2c0b0669d8f5a051ed00bcc

Na začetku lanskega leta so dobili idejo, da bodo proslavili rojstni dan ansambla tako, da bodo vsako leto priredili koncert pod imenom Okej večer, na katerega bodo povabili njihove glasbene prijatelje in izvajalce, ki imajo radi to našo glasbo. Tako smo bili 17.februarja lani priča izjemnemu večeru v Podgorju pri Slovenj Gradcu, saj so fantje vložili ogromno truda, da so vsem nam pričarali en krasen nedeljski večer.

Tudi letos ne bo nič drugače, saj zopet pridno vadijo nove viže in se pripravljajo na 2. Okej večer, ki bo 23.2.2014 ob 18:00, prav tako kot lani v kulturnem domu Podgorje pri Slovenj Gradcu. Kot fantje tudi sami pravijo, jim največ energije, ter delovnega elana dajejo prav vsi ljudje, ki jih imajo radi in njihovo glasbo radi poslušajo, zato že komaj čakajo da se vidimo 23.2.2014 ob 18:00 v Podgorju pri Slovenj Gradcu na 2. Okej večeru.

Flyer 2. Okej večer

Poleg Okej-evcev bodo nastopili tudi: Navihanke, Naveza, Mladih 5, Škorpijoni, Labodi, Prima Band, Tomos Band in Gaja Mlakar.

Cena vstopnice je 8€ v predprodaji in 10€ na dan dogodka. V predprodaji jih lahko naročite v: 

– Mercator (Trgovina v Podgorju)
– S’ Oliver (Mercator Slovenj Gradec)
– Gostilna Krevs (Podgorje)

Vstopnice pa lahko naročite tudi na: okejvecer@gmail.com, ali na telefonski številki: 040 275 546.

 

 

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.