Preživite nepozaben božični dan v Mežici

Pestro decembrsko dogajanje poteka tudi v Mežici, ki ga za vas že dvanajsto leto zapored pripravlja KUD Peca v sodelovanju z Občino Mežica.

Organizatorji obljubljajo, da obiskovalce prireditev v Mežici tudi v naslednjih dneh čaka veliko dobre glasbe, zabave in plesa. Že jutri, 25. 12. 2018, vas vabita KUD Peca in Folklorno društvo Pušlc na ogled živih jaslic, zvečer pa sledi velika zabava s skupinama Pop Design in Another Funky Winter.

Torej vabljeni pred Narodni dom Mežica, kjer ob 17. uri pripravljajo nastop Pevskega zbora Gorna, pod vodstvom Klavdije Freidl. Ogledali si boste lahko tudi žive jaslice. Ob 18.00 sledi, v telovadnici Osnovne šole Mežica, Božični koncert Pihalnega orkestra Rudnika Mežica z gosti, Tino Kseneman in člani skupine Četrta Dimenzija, ki praznujejo letos 40 let.Program bo povezoval Jurij Berložnik. 

Zvečer pa se vidimo na nepozabni zabavi s skupinama Pop Design in Another Funky Winter, ki jo sestavljajo mladi koroški glasbeniki, ki se vsako zimo združijo in za vas pripravijo pravo božično vzdušje, saj preigravajo tako tradicionalne božične hite kakor tudi dobri stari rock’n’roll … Tako da je »gavda« zagotovljena.

Da ne boste v teh prazničnih dneh žejni, vam v sodelovanju s KUD Peca podarjamo 10 »kuhančkov«. Če želite v Mežico na veselico in pri tem počastiti prijatelje s kuhanim vinom, obiščite našo Facebook stran in sodelujte v nagradni igri. Nekomu iz med vas bomo podarili 10 »kuhančkov«, ki jih boste lahko popili v družbi prijateljev ali sorodnikov na stojnici v Mežici.

Pop Design v Mežici – napovednik

V torek, 25. 12. 2018, vabljeni v Mežico na nepozabno "gavdo" s skupinama Pop Design in Another Funky Winter, vstop je prost. Občina Mežica Turistično Društvo Mežica Veseli december v Mežici

Objavil/a Koroške Novice dne Ponedeljek, 24. december 2018

Vstop je na vse prireditve prost. 

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila