Search
Close this search box.

Novost na Ravnah: V nedeljo vrata odpira Rc Fun Park. Obeta se nepozabna zabava z dobrodelno noto

V nedeljo, 5. junija, bodo v Dobji vasi namenu predali Rc Fun Park, ki ponuja zabavo za vse adrenalinske navdušence. V ospredju pa bo dobrodelnost. Ves izkupiček otvoritvenega dne bodo namreč namenili pomoči potrebnim, in sicer za počitnice otrok, ki živijo v težkih razmerah.

Kot je za Koroške Novice dejal idejni vodja in lastnik parka Tadej Novinšek, je Rc Fun Park prvi in edini “park”, kjer bodo prišli na svoj račun račun vsi navdušenci nad RC “radijsko vodenimi avtomobili”. Primeren za najmlajše, najstnike in tudi starejše, skratka za vse generacije, ki si želijo zabave in sprostitve na drugačen način.

V Dobji vasi 188a vam bo na voljo štiri pasovna 25 metrov dolga SlotCar steza, vožnja s terenci po brezpotju, drift poligon, Kyosho Mini-z steza, skoraj 30 metrov dolga Hotwheels steza “gorska dirka”, predvidena pa sta še tudi dva dirkaška simulatorja.

Vse to pa bo vam na razpolago že to nedeljo, ko bo potekala otvoritvena zabava z dobrodelno noto. Dogajanju se lahko pridružite med 9. in 14. uro. Ves zbran denar pa bodo podarili akciji Deželak junak. Miha Deželak bo namreč v desetih dneh prekolesaril Slovenijo in s pomočjo poslušalcev Radia1 zbiral denar za počitnice otrok, ki živijo v težkih razmerah. Zanje pa bo izkupiček nedeljske otvoritvene zabave doniral tudi Novinšek.

Pri tem naj še omenimo, da se boste lahko v Rc Fun Park od nedelje naprej odpravili na praznovanje rojstnega dne, na sprostitev po napornem delovniku in tudi na službene teambuldinge … Za vse dodatne informacije in rezervacije pokličite na telefonsko številko 041 601 360. Vse aktualne informacije pa najdete tudi na Facebook strani Rc Fun Park.

FOTOGALERIJA