Search
Close this search box.

Nepozaben dvodnevni festival KKŠ Summer FEST tudi letos na Poljani

Dvodnevni festival KKŠ Summer FEST tudi letos na Poljani: Big Foot Mama, Dan D, S.A.R.S., Joker Out in še mnogi drugi.

Dvodnevni festival KKŠ Summer FEST bo tudi letos potekal na novi lokaciji na Poljani pri Prevaljah, in sicer 11. in 12. avgusta.

Ne smemo pozabiti, kako odličen je bil dogodek lansko leto, ko so nastopili Jan Plestenjak, Joker Out, Alya, BQL, Luka Basi, Pero Lovšin, Polkaholiki in Farty Animals.

Tako smo uživali na lanskoletnem festivalu

KKŠ Summer FEST je sicer že večletni tradicionalni festival, ki smo ga Korošci vzeli za svojega. Dogajal se je na več lokacijah – Ivarčko Jezero, Radlje ob Dravi,… po nekajletnem premoru pa so ga zopet organizirali lanskega avgusta, njegova zgodovina pa se bo pisala tudi letos poleti.

Že osem let je minilo od nastanka himne, ki si jo lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Izven tega sveta

“Izven tega sveta” je letošnji slogan dvodnevnega festivala, “saj želimo vse udeležence z odlično glasbo in veliko mero zabave ponesti izven tega sveta in skupaj z njimi ustvariti nepozabne spomine. Poleg tega pa poudarjamo, da gre za festival za VSE generacije, s čimer želimo privabiti čim več mladih in mladih po srcu,” je za Koroške Novice povedal vodja ekipe marketinga festivala.

Nekaj za vsakega

Na letošnjem festivalu bo prav tako, kot že vrsto let pred tem, nekaj za vsakega. V petek, 11. avgusta 2023 bosta nastopili legendarni skupini Big Foot Mama ter Dan D.

Big Foot Mama so v več kot 30 letih delovanja izdali že osem studijskih albumov in nastopali na mnogih festivalih ter razprodanih koncertih v Sloveniji in letos jih boste imeli priložnost slišati tudi na KKŠ Summer FEST-u,.

Dan D pa so v svojih 27 letih izdali preko 10 albumov s pesmimi, ki si jih rade prepevajo vse generacije. In s kom boste vi peli in plesali na njihove hite avgusta na Poljani?

VSTOPNICO SI ZAGOTOVIŠ TUKAJ.

V soboto, 12. avgusta 2023 pa vas bodo zabavali fantje skupine Joker Out, letošnji predstavniki Slovenije za pesem Evrovizije ter srbska skupina S.A.R.S.

Joker Out: Z evrovizijskega odra v Liverpoolu bo na oder KKŠ Summer FEST-a prišlo pet trenutno najbolj popularnih mladeničev s slovenske glasbene scene. Fantje niso pozabili lanske festivalske atmosfere s Poljane, zato so se odločili, da z njimi v ritmih glasbe tudi letos poletijo Izven tega sveta.

Na odru festivala se bo letos pridružila tudi srbska alternativna rock skupina S.A.R.S. iz Beograda: “Mi smo prepričani, da bodo s svojimi hiti Lutka, Perspektiva, Buđav lebac in drugimi naredili nor žur,” pravijo organizatorji.

Končni lineup še ni določen

Na končni seznam pa je potrebno še počakati do junija, ko se bo zaključil razpis za mlade glasbene skupine, kjer se bodo izbrali še ostali nastopajoči. Razpis za mlade, še neuveljavljene glasbene skupine, ki bi se rade predstavile širši publiki, je odprt do 15. junija 2023. Več pa si preberite TUKAJ.

Kampiranje in dnevno dogajanje

KKŠ Summer FEST pa ne zajema samo nočnega dogajanja. Dogaja se tudi podnevi, kjer se lahko udeleženci vključijo v zabavne aktivnosti, ki jih bodo popestrili zanimivi gostje. Prav zato pa je tudi na letošnjem festivalu možno kampiranje.

Cena vstopnice za dvodnevno kampiranje bo znašala 5 EUR na osebo, kupili pa jo boste lahko pri vhodu na festivalsko prizorišče.

Bi želeli pomagati pri projektu? Objavljeni bodo tudi razpisi za natakarje in redarje, zato vsi zainteresirani spremljajte KKŠ Summer FEST na socialnih omrežjih Instagram in Facebook, kjer boste izvedeli vse dodatne informacije.

Imate pa možnost, da festivalsko vstopnico dobite tudi brezplačno, zato vas vabimo k spremljanju KKŠ Summer FEST-a na socialnih omrežjih, kjer vsake toliko časa potekajo zanimive nagradne igre. Vsak prvi petek v mesecu je tudi “razpis”, v katerem lahko sodelujejo vsi sledilci, ki lahko pripravijo zabavne “meme“, na temo festivala, pripravljajo pa se tudi animacije po delčkih zgodbe njihovega astronavta.

Vstopnice si lahko zagotovite pri njih v času uradnih ur (pet-sob: 17:00 – 20:00) v njihovi KKŠ pisarni na Čečovju, ter na Eventimovih prodajnih mestih.

Dvodnevni festival KKŠ Summer FEST tudi letos na Poljani: Big Foot Mama, Dan D, S.A.R.S., Joker Out in še mnogi drugi.