Search
Close this search box.

Na Koroško prihaja največja otroška igralnica – Safari PARK Slovenj Gradec

Na Koroško prihaja eden izmed največjih otroških parkov na območju Slovenije, gre za igralnico Safari PARK Slovenj Gradec, ki bo svoje mesto dobil v bivših prostorih Bowling centra Namanova.

V petek pripravljajo prvo zabavo, ki je namenjena izključno povabljenim otrokom, ki obiskujejo telovadbo preko Malčkovega športa in so od organizatorja prejeli vabilo. Za vse ostale, željne zabave pa bodo vrata parka odprli že kmalu. O datumu vas bomo obvestili tudi na naši strani.

Igralnice so na Koroškem sicer že prisotne, vendar gre v tem primeru za veliko obsežnejši prostor kot pri vseh že obstoječih. Na področju ravenske občine velja omeniti Čukov svet, o katerem si lahko več preberete v priloženem članku.

V Slovenj Gradcu bodo odprli prvo sobo pobega – escape room na Koroškem

Že ta petek v igralnici Safari parka premierno organizirajo zaključni dogodek za vse otroke, ki v letošnji sezoni obiskujejo telovadbo pod okriljem Malčkovega športa.

Zabavno dogajanje bo ta petek, 30. 11. 2018,  ob 17.00, vstopnine na ta dan ni. Dobrodošlo je, da udeležbo potrdite na elektronski naslov info@malckovsport.si, so zapisali na strani Malčkovega športa. 

Malčkov šport sicer predstavlja športne in animacijske programe za otroke od 3. do 9. leta starosti, katerih glavni cilji so usmerjeni v vsestranski razvoj otrok, igro, učenje, zabavo in animacijo. Poslanstvo njihovih programov je usmerjeno v spodbujanje gibanja in aktivnega preživljanja prostega časa najmlajših kot tudi vzgoja otrok v duhu vrednot, povezanimi z aktivnim življenjskim slogom.

Kdaj bo uradna otvoritev igralnice Safari PARK Slovenj Gradec, še ni znano. Iz podjetja so sporočili: “Spremljajte našo stran na Facebooku, ko bomo tako daleč, da bomo igralnico odprli za javnost, vas bomo, preko naše strani, tudi obvestili.”

😍😍😍✅

Objavil/a Safari PARK Slovenj Gradec dne Petek, 16. november 2018