Na Kopah bodo za nepozabno zabavo poskrbeli Modrijani, skupina Mambo Kings, DJ Ney in klapa Aeona

Po dolgem zatišju je konec tedna na Kopah za nepozabno zabavo poskrbel Luka Basi, že v petek in soboto pa boste lahko spet uživali na našem največjem smučišču, kjer bodo za zabavo poskrbeli Modrijani, skupina Mambo Kings in DJ Ney. Prav posebno doživetje pa pripravljajo tudi na Lukovem domu.

“Holcer je končno nazaj in ta vikend ste nam pokazali, da niste pozabili, da se najboljše zabave zgodijo na Kopah! V ta namen bomo naslednji vikend priredili kar dve zabavi” so zapisali na Facebook strani Kope.

V petek, 4. marca, vas bodo zabavali Modrijani, v soboto, 5. marca pa boste lahko uživali ob zvokih zasedbe Mambo Kings.“Obeta se nam fenomenalni vikend zabave, novih spominov in nepozabnih trenutkov,” napovedujejo na Kopah. Vstopnina za posamezen dogodek je 5 evrov.

Prav tako pa ste v soboto, 5. marca, vabljeni v restavracijo Lukovega doma na Kopah, kjer se boste lahko ob zvokih klape Aeona razvajali tudi ob okusni kulinariki. Večer bo posvečen bližajočemu se dnevu žena. Za rezervacije pokličite na telefonsko številko 02 88 39 870.