Med nastopajočimi nove sezone Znan obraz ima svoj glas štirje Korošci

Na televizijske zaslone se vrača šov preobrazb Znan obraz ima svoj glas in sedem novih nastopajočih. Letos se bosta z eno točko prvič predstavila dva glasbenika, brata Piletič, bolj znana kot BQL.

Na POP TV boste tako lahko vsako nedeljo spremljali oddajo Znan obraz ima svoj glas, v kateri bodo poleg štirih Korošcev nastopili še Damjana Golavšek, Mario Pešić, Martina Majerle in Matevž Derenda.

23-letna Adrijana Kamnik iz Črne na Koroškem, sicer študentka na Pravni fakulteti v Ljubljani, vidi sodelovanje v oddaji tudi kot priložnost, da znova zaplava v pevske vode ter se tako posveti ustvarjanju glasbe in izdaji še kakšne pesmi.

Foto: Urša Premik

“Sodelovanje v Znanem obrazu bo zame verjetno eden izmed največjih izzivov v življenju. Prav razburljivo je, da bom lahko oddajo doživela tudi na osebni ravni, in ne samo pred TV-ekranom. To, da sem bila izbrana za to oddajo, je tudi potrditev, da je lahko moje petje, ki je bilo do zdaj bolj na ravni hobija in ‘študentskega dela’, tudi resna in odgovorna naloga. Verjetno se ne bom zares zavedala, da sem bila izbrana, dokler ne bo v prvi oddaji šlo zares, in to že nestrpno pričakujem,” je v predstavitvi med drugim povedala nasmejana Korošica, ki si želi, da bi v oddaji imitirala kakšnega moškega.

V oddaji pa se bosta predstavila tudi brata Piletč, 23-letni Anej in 30-letni Rok, s Prevalj, sicer bolj znana kot BQL. V prihajajoči sezoni šova Znan obraz ima svoj glas bosta predstavljala eno izmed novosti oddaje saj bosta nastopila kot en tekmovalec, torej bosta “dva v enem”. Zabavnima Korošcema je nastopanje na odru že zelo domače, v oddajo Znan obraz ima svoj glas pa bosta vnesla skupno bratsko energijo in se tako soočila z vsakokratnim nedeljskim izzivom. Anej v sodelovanju v oddaji vidi predvsem priložnost, da ga spoznamo v nekoliko drugačni, bolj osebni luči, medtem ko se Rok veseli novih izkušenj in poznanstev. Sporočilo, ki ga prenašata gledalkam in gledalcem, je, da se je v življenju marsikdaj treba povsem prepustiti in se odreči udobju, da je lahko življenje še lepše in bolj izpolnjeno, so pred začetkom oddaje zapisali na spletni strani 24ur.

Foto: Urša Premik

Na vprašanje, česa se v oddaji najbolj veselita je Anej dejal: “Vsega, kar zahteva nekaj korakov stran od mojega območja udobja. Trenutno je to ples. Čeprav ne plešem, mislim, da mi bo šlo okej.” Rok pa pravi, da “odbitih” preobrazb, ki bodo zanj velik izziv.

Da bo del šova pa se veseli tudi 27-letna Dravograjčanka Nastja Gabor, učiteljica petja in nastopanja, ki s svojo energijo, smehom in glasom razsvetli vsak prostor, nastopanje pa ima v krvi. Mladi mamici glasba pomeni ogromno, saj brez nje ne preživi niti enega dneva, tokrat pa ji bo izziv tudi to, da se bo predstavila v različnih vlogah.  

Foto: Urša Premik

V predstavitvi je še dejala, da se veseli vsega. “Vsega se veselim in malo me je strah. Mislim, da bodo najbolj zabavne kostumske preobrazbe,” je povedala priljubljena pevka in dodala ” Mislim, da nas bodo dobro pripravili, da bomo marca samozavestno in z veseljem nastopali v prvi oddaji.”

Več informacij o vseh kandidatih najdete TUKAJ.