Letos že šesti YagaFest

Od 19. in do 22. junija bo letos potekal že PETI YagaFest. V štirih dneh bo nastopilo mnogo odličnih glasbenikov, kot so Mambo Kings, In Vivo, Severina in drugi...

5 let je že odkar so se pojavili na sceni, 5 dolgih let, ki so prehitro minile! Tukaj je YAGAFEST 2013, 6. zapovrstjo in tudi 5 rojstni dan lokala Yagababa!

YagaFest 2013 bodo v SREDO, 19. 6. tradicionalno otvorili žurerski MAMBO KINGS, ki nas bodo zagotovo dobro pripravili za naslednje žurerske dni. Tradicionalen žur sredi tedna in uvod v 4 dni neprekinjene zabave!

V ČETRTEK, 20. 6. bomo vročični z BURNovimi hostesami, plesalci in klubsko glasbo. Resident DJ Pipileto je v goste povabil zmagovalca natečaja Burn Studio Residency Urbana Jerama! Noč plesnih ritmov vročih punc in dobrih DJ-ev!

V petek in soboto bomo žurali z zvezdami pod jasnim nebom pred YagaBabo. Vrata Open Air Festivala se odprejo od 19.00 ure dalje… 

V PETEK, 21. 6. Na veliki oder YagaFesta prihajajo IN VIVO, s hitom poletja Moje Leto! Svoje bodo dodali vsem poznani ČUKI, temperaturo pa nam bodo dokončno nabili ZABLUJENA GENERACIJA! Za vsakega nekaj, oz. ZABAVA ZA VSE GENERACIJE!

Za zaključek, v SOBOTO, 22. 6., premierno k nam prihaja SEVERINA! Hrvaška pevka ki jo zagotovo vsi poznamo doživlja novo pomlad z novim albumom Dobrodošao u klub, pa polni arene po vsej Evropi! Pred in po nastopu nas bo zabavala Rebeka Dremelj!

Pestro? To ni še nič … bodite pripravljeni tudi na presenečenja!!!???!!! 😉

Organizirani avtobusni in YagaBus prevozi iz krajev po Koroški! Več informacij sledi!

Praznujte z nami! YagaFest 2013!

VEČ INFO: FACEBOOK

 

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.