Kvatropirci bodo to soboto, 27. junija otvorili slovenjegraško “Poletje v mestu”

104356509_3002534419843422_8145685798524105545_o-768x402

Kot lansko leto, bo tudi letošnje poletje v samem mestnem jedru pestro. Z različnimi koncerti in druženji ob hrani ter pijači, bodo lahko obiskovalci uživali poletne večere na terasi pivnice in picerije Kuf’r. Tradicija ostaja, zato bodo tudi letos “Poletje v mestu” otvorili očem in ušesom zelo prijetni mladi fanti KVATROPIRCI.

Koncert skupine Kvatropirci bo to soboto, 27. junija s pričetkom ob 20. uri na terasi pivnice in picerije Kuf’r. Obiskovalci si lahko rezervirate mize in ob glasbi razvajate svoje brbončice ob okusni hrani ter pijači.

Za člane Kvartopircev pravijo: “Kvatropirci zagotovo veliko obetajo, še posebej pa se jih vedno razveselijo predstavnice nežnejšega spola, saj fantje poleg glasbenega talenta tudi odlično izgledajo.” Zato ste na otvoritveno zabavo v Kuf’ru še posebej dobrodošle vse dame, dekleta, mame in žene …, da se prepričate, ali to res drži.

Kvatropirci so letos organizirali tudi turneje s koncerti po celotni Sloveniji, vendar je virus COVID-19 in epidemija preprečila izvedbo nekaterih, prav tukaj pri nas, na Koroškem. Zato je ta sobota nova priložnost, za vse tiste, ki se koncertne turneje niste mogli udeležiti, da jih vidite in slišite v živo.

VIR: Kuf’r

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.