Search
Close this search box.

Ko nemogoče postane mogoče: ČAROVNIŠKI SPEKTAKEL ZA VSO DRUŽINO

Meseca januarja prihaja v Slovenijo zabavni spektakel za vso družino. Naj vas popolnoma prevzamejo čarovnije, triki, košarkarske akrobacije in ples v temi!

Po veselem decembru, polnem dogodkov, pride januar, mesec, ko nas doleti vsesplošno zatišje. A tokrat januar ne bo zaspan. Tukaj je ČAROVNIŠKI SPEKTAKEL, doživetje za vso družino, ki bo s svojo energijo predramilo vašo pozornost in poneslo navdušenje v višave.

Če vas torej zanimajo čarovniški triki, vabljeni 25. januarja 2020 v ARENO STOŽICE, kjer se bo odvil ČAROVNIŠKI SPEKTAKEL

Ko nemogoče postane mogoče...

Na oder bo kot zvezda večera stopil IMAD MAGICIAN. Človek, ki kot prvi hipno čarovnik na svetu prihaja v Slovenijo, da pripravi izjemen večer, ko bo nemogoče postalo mogoče. Sin španske matere in maroškega očeta je že v mladosti začutil nenavadne sposobnosti, zato je odšel v Nemčijo, kjer je talent izpopolnil do potankosti. Množice v razprodanih dvoranah širom po svetu so navdušene, ko vidijo Imadove čarovnije in energijo, njega pa navdušujejo odzivi ljudi, ko vidijo njegove sposobnosti. Obljublja, da bo slovenski publiki predstavil popolnoma nove, še nikoli videne čarovnije in trike. Prepustite se navdušenju in neverjetni zabavi.

Čarobni šov za vso družino

LUKA VIDOVIĆ je interaktivni čarodej, ki bo poskrbel za nadaljevanje spektakla. Luka ima talent za ljudi, smisel za humor te neskončno veliko pozitivne energije. S temi zabavnimi sposobnostmi bo pričaral predstavo za vso družino, polno smeha, humorja in zabavnih trikov. Doživetje, ki si ga bo zapomnilo staro in mlado. V predstavi bodo uživali otroci, starši, pa tudi dedki in babice. Če boste imeli srečo, boste na dogodku lahko stali skupaj s čarodejem celo na odru. Čarodej bo namreč potreboval nekaj pogumnih in neustrašnih nadobudnežev, ki mu bodo pomagali izvesti trike na odru. A tudi tisti otroci, ki ne bodo stopili na oder, ne bodo razočarani, saj boste vsi obiskovalci del trikov.

Ko letijo po zraku DUNKING DEVILS ...

Začetki slovenske akrobatske košarkarske ekipe Dunking Devils segajo v leto 2004, ko je skupino prijateljev združila strast do akrobacij in košarke. Bili so vedno boljši, zato so želeli svoje vragolije deliti tudi s svetom. Začetniško strast in številne ovire so premagali s trdim delom. Nikoli niso obupali nad svojimi sanjami in danes se lahko pohvalijo s 60-člansko ekipo, ki vražje šviga po parketu, pri tem pa izvaja noro vratolomne akrobacije in zabijanja. Njihove številke nastopov so impresivne, a najbolj znani so po svojih neverjetnih nastopih v živo in noro viralnih video posnetkih, v katerih ne manjka adrenalina, zabave in atraktivnih skokov.

In ko pomisliš, da je to vrhunec večera, da bolje že skoraj ne more biti – preklop v popolno temo!

Ste že slišali za umetnost svetlobe v gibanju? Nič zato, če še niste, in nič zato, če boste med hipnotično usklajenimi gibi osvetljenih teles, ki se gibljejo v plesnih formacijah, obstali odprtih ust. LED MOTION izvaja predstave v popolni temi. Nepozabno plesno doživetje, ki vas bo ‘sezulo’ in napolnilo s plesno evforijo.

Kaj še čakate? Shranite datum in kupite karte. Čarovniški spektakel obeta zabavno družinsko doživetje, gostje pa bodo poskrbeli za adrenalin in akcijo.

Dogodki