KKŠ Summer Break: čez dan šport in druženje, zvečer zabava z MURFY, Tabu, Šank Rock in Milanom Kamnikom (FOTO)

  • Nika Hölcl Praper

Minuli vikend se je na Ravnah na Koroškem odvil tradicionalni KKŠ Summer Break. Največji športno-zabavni dogodek na Koroškem, ki ga je ekipa Kluba koroških študentov letos organizirala že tretjič zapored, je ponovno privabil veliko obiskovalcev.

6. julija dopoldne se je na prizorišču dogajanja zbralo okoli 200 tekmovalcev, ki so se pomerili v enem izmed šestih športov: v tenisu, odbojki na mivki, odbojki v vodi, malem nogometu, nogometu na umetni travi in v ulični košarki. Za hrano je tokrat poskrbel Punkt, bistro in kavarna z odličnimi burgerji, obiskovalci pa so se lahko ob vročem dogajanju na igriščih brezplačno ohladili v ravenskem bazenu.

Športno zabavni dogodek KKŠ Summer Break.

Po napetem dnevnem dogajanju se je večer nadaljeval v prav tako živahnem ozračju. Najprej so najboljšim športnikom podelili nagrade, eno izmed katerih je podelil Marcel Dover, soustanovitelj blagovne znamke Sima Watches. Oder je nato ogrela štiričlanska slovenska glasbena skupina MRFY, sledili pa sta skupina Tabu ter skupina Šank Rock. Za zabavo do zgodnjih jutranjih ur je poskrbel koroški kantavtor Milan Kamnik z bendom. Na večernem dogajanju se je zbralo skoraj 3000 obiskovalcev.

Tudi tokrat so se organizatorji povezali z zavodom Vozim, ki že vrsto let izvaja iniciativo “Heroji furajo v pižamah”, s katero nudijo brezplačne prevoze na in iz zabav ter ozaveščajo ljudi o nevarnostih vožnje pod vplivom alkohola. Letos so po koroških cestah prevozili čez 600 kilometrov in tako varno pripeljali domov več kot 70 mladih.

Pri organizaciji projekta so med drugimi sodelovali ZKŠTM Ravne, Mehanizacija Miler, Optika Paradiž, Si-TEAM, Sima Watches, Gostilna Lečnik, Občina Ravne na Koroškem, Občina Prevalje, Občina Mežica, Občina Črna na Koroškem, Občina Dravograd, Občina Slovenj Gradec, Občina Mislinja, ravenski prostovoljni gasilci in komunala Ravne.

Poglejte si nekaj utrinkov iz dnevnega dogajanja. Celotno galerijo fotografij Nike Hölcl Praper pa si lahko ogledate TUKAJ.

Besedilo: Klub koroških študentov     

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila