Holcer se vrača: Na velikem pustovanju na Kopah vas bo zabaval Luka Basi

Ukrepi so sproščeni in končno lahko z največjim veseljem delimo z vami novico, da se bodo na Kopah spet odvile najboljše zabave. Če še nimate načrtov, kam na pustovanje, potem so Kope pravi naslov za vas.

Po kar dveh letih tišine na najbolj party smučišču v Sloveniji je končno čas za novo dozo zabave na Kopah! In ker vam privoščimo le najboljše, smo tudi v goste povabili eno izmed največjih slovenskih imen! Na velikem pustovanju na Kopah bo z nami Luka Basi, ki bo s svojimi hiti (Istrijansko ružo moja, Taxi, Meta, U bijelom, Solo … pričaral nepozaben večer,” napovedujejo na Kopah. Da pa zabava ne bo nikoli »ugasnila« bo poskrbel DJ NEY.

Nepozabna zabava se bo odvila v soboto, 26. 2. 2022, pod veliko tendo na Kopah.

Vstopnina za obisk dogodka znaša 9,90 EUR. Karte bodo na voljo pred prizoriščem na dan dogodka.

Pri tem s Kop še sporočajo, da je najugodnejša smuka v Sloveniji res doma na Kopah in “ker je sezona tako uspešna zgolj zaradi vas, bi smuko res radi omogočili vsem. Nočna smučarska vozovnica z malico po akcijski ceni 9,90 EUR od 18. 2. 2022 velja vsak dan (ponedeljek – sobota). Nočna smuka poteka med 18:00 in 21:00 uro. Ugodneje pa res že ne more biti, kajne? Nabrusite smuči in pripravite kombinezon, te zimske počitnice se smučamo na Kopah! Najugodnejše smučarske vozovnice si zagotovite na www.1nadan.si ali na BS Petrol.”

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije